Gigabyte Gaming OC 9070 XT pişman eder mi?

XFX RX 9070 XT Swift gaming almanız daha iyi olabilir, soğutma konusunda Gigabyte modelinde daha iyi diye biliyorum. Ekstra olarak 3x8 pin istemiyor, 2x8 istiyor. PSU dostu yani.

XFX RX 9070 XT Swift gaming almanız daha iyi olabilir, soğutma konusunda Gigabyte modelinde daha iyi diye biliyorum. Ekstra olarak 3x8 pin istemiyor, 2x8 istiyor. PSU dostu yani.
Bütçe sınırının üstünde hocam 2k verecek gücüm bile yok şu an. O yüzden bu kısıtlı modellerden birini alabilirim. Aceleye getiriyorum fiyatların daha da yükselmesinden korkuyorum.

Bu modellerden daha iyiyse borç alabilirim ama

İkisinden daha iyi diye biliyorum, yanlışım olmasın. @Telefonunu Çıkra hocam daha net cevap verir.

Bu model daha iyi sessiz soğutması iyi ağır oyunlar da 60-63 derece oluyor.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20260823_201851_com.sahibinden_edit_984224099991999.webp
    505,9 KB · Görüntüleme: 15
Hani daha çıkartamıyorsan ASRock al ancak Gigabyte kesinlikle alma. Swift alabilirsen güzel olur, Pulse alabilirsin üzmez şahsen Pulse kullanıyorum. ASUS Prime bulabilirsen.

Alma. Jel mevzusu var. Asrock Challenger al. Ya da 3 daha çık, Asrock Steel Legend Dark al.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…