Ahmet Hamza

Gelişen
Merhaba arkadaşlar, bu monitörü almak istiyorum. Birçok bayi distribütör ile konuştum fakat olumlu yanıt alamadım. Gigabyte ile de görüştüm e-Support üzerinden, onlar da distribütörlere yönlendirdi. Hatta Recep Baltaş hocam ile de iletişime geçtim, not aldı o da sağ olsun. Eğer siz de istiyorsanız bu monitörü, çünkü Türkiye'de 2K'da beyaz monitör fazla yok. ASUS ROG var 13 bin TL fakat onda "flickering" adlı bir problem var Reddit'te fazlasıyla, almak istemedim. İkinci elde de bulamadım istediğim monitörü. Destek olmak isteyenler varsa benim gibi yaparak belki daha erken gelmesine neden olabilir. Teşekkürler 😊

Bayılıyorum bu monitörün görünüşüne. 2-3 ay önce yaklaşık 10.000 TL fiyat ile satılıyordu, sonra stok bitti. Param olsaydı kesinlikle alırdım o dönem.

Sağ olun hocam ama ben 2K monitör bakıyordum bu Full HD bu arada bunun 2K olan modeli de var ama ne adamakıllı bir inceleme bulabildim ne de doğru bilgi emin olamadım Sinerji'de satılıyor.
Bayılıyorum bu monitörün görünüşüne. 2-3 ay önce yaklaşık 10.000 TL fiyat ile satılıyordu, sonra stok bitti. Param olsaydı kesinlikle alırdım o dönem.
Beyaz sistem dizmeye 2 ay önce başlasaydım alırdım kaçırmışım ahh ahh . Çok güzel monitör valla

Sağ olun hocam ama ben 2K monitör bakıyordum bu Full HD bu arada bunun 2K olan modeli de var ama ne adamakıllı bir inceleme bulabildim ne de doğru bilgi emin olamadım Sinerji'de satılıyor.

Beyaz sistem dizmeye 2 ay önce başlasaydım alırdım kaçırmışım ahh ahh . Çok güzel monitör valla
Ben biraz baktım yabancı sitelerden, hiç olumsuz inceleme yok neredeyse. Çok yeni çıkmış zaten o yüzden pek bir geri dönüş bulmak da zor son kullanıcıdan. Ve bir süre daha beklersen bunu da bulamayabilirsin. Ben olsam alırdım direkt. Hatta 24 inç bakıyorum ben de, 24 inç versiyonu da ben alabilirim.

Ben biraz baktım yabancı sitelerden, hiç olumsuz inceleme yok neredeyse. Çok yeni çıkmış zaten o yüzden pek bir geri dönüş bulmak da zor son kullanıcıdan. Ve bir süre daha beklersen bunu da bulamayabilirsin. Ben olsam alırdım direkt. Hatta 24 inç bakıyorum ben de, 24 inç versiyonu da ben alabilirim.
Valla hocam bekleyeceğim. Monitör için Para biriktirdikten sonra hala yoksa oled için parayı toplayacağım