Güncelleme: Bir çalışan geldi ve araştırma için geldiğini söyledi. Kutunun içeri takılacagı hakkında bilgi verilmemişti ben söylediğimde "yok öyle olmaz" dedi. Daha sonra doğalgaz hattının ordan boşluk olduğunu ve oradan fiber kabloları geçirebilecegini soyledi. Ve videoya alıp gitti.
Detaylar
Kim cevapladı?Benim kutuya daha kablo bile çekilmedi. Kutu 30 Kasım'da takıldı. Karşı komşumla aramda 3-4 metre var. Onun kutuya kablo çektiler. Daha altyapı görünmüyor. Sürekli kontrol ediyorum. Taahhütüm de bitecek. Şimdiye gelmiş olur demişlerdi. Ertelendi mi ne oldu belli değil. Kimseden bilgi alamıyorum.
Destekle iletişime geçin, darlayın.Benim kutuya daha kablo bile çekilmedi. Kutu 30 Kasım'da takıldı. Karşı komşumla aramda 3-4 metre var. Onun kutuya kablo çektiler. Daha altyapı görünmüyor. Sürekli kontrol ediyorum. Taahhütüm de bitecek. Şimdiye gelmiş olur demişlerdi. Ertelendi mi ne oldu belli değil. Kimseden bilgi alamıyorum.
Kutu takılanda altyapı gözükmüyor. Kutu olmayanda altyapı gözüküyor. Turkneti beğenirim ama şu gigafiber işi tam bir rezillik.
Evet, an itibariyle Türknet altyapımız aktif edildi. Gerekli kurulumlar bugün yapıldı. Birazdan hız testi yapacağım ancak etrafı toparlamam gerekli.
Hayırlı olsun hocam. Bizim iki ay olacak hala kutuya kablo bile çekilmedi. Sokakta aktif etmediler.Evet, an itibariyle Türknet altyapımız aktif edildi. Gerekli kurulumlar bugün yapıldı. Birazdan hız testi yapacağım ancak etrafı toparlamam gerekli.
Bize de kutuyu takmışlar. Pazartesi için randevu oluşturdum bakalım gelsinler umarım bu sefer ellerine yüzlerine bulaştırmazlar.