iBetaAmo

Çalışkan
Trabzon'da mahallem için GigaFiber talebinde bulundum. Ayrıca apartmandaki diğer insanları da yönlendireceğim. Sizce ne kadar bir sürede gelir? Ya da gelmez mi? Olduğum mahallede sadece Superonline var ve tekelleşmişler. Ayrıca 50Mbps upload artık yetersiz. 1 apartmana hem TurkNet hem Superonline kurulabiliyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
1 apartmanla hatta birkaç apartmanla olacak iş değil. Firma kâr edeceğini gördüğü yere altyapıyı kurar.
Onun dışında normalde yakın yerlerde altyapı var mı diye bakılıp yorum yapılabilir gelir veya gelmez diye. Üstteki arkadaş da o bilgiyi vermiş zaten. Ha yakın bir yerlerde olsa da tarih verilemez tamamen firmanın keyfine bağlı.
Nereden fazla kâr edebilirse ilk oraya yöneliyor firmalar doğal olarak.

Kocaeli'de yaşıyorum, yaşadığım semte 2035'te gelir artık. :D (Bildiğim kadarıyla nereye gelip gelmediğine dair map var oradan kontrol edin ama şu an Marmara bölgesinde bile aman aman yerde bulunmuyor gibi.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bizim mahallede vardı ama bir türlü binaya gpon getirmiyorlardı, TT genel müdürlüğe gidip dilekçe verdim, 6 ay sonra geldi binaya. Yukarıda hocamın da dediği gibi arz-talep meselesi.