GigaFiber TurkNet uyumlu modem tavsiyesi

Bütçe
2000
TurkNet GigaFiber altyapısında kullanacaksanız zaten TurkNet ücretsiz veriyor kullandığınız sürece.

O modeme bir şey olur ise 6000 TL, aynı modemi kardeşime bedava verdiler. Ben emanetçi olmak istemiyorum.

İfadeler: 62
Sözleşme muhtemelen mail adresinizde duruyordur. Cihazın bedeli 6K olduğuna emin misiniz? TT'de bile böyle fiyatlar söz konusu değil...

Çok pahalı bu ama daha uygunu yok mu?

O modeme bir şey olur ise 6000 TL, aynı modemi kardeşime bedava verdiler. Ben emanetçi olmak istemiyorum.

Modem yerinde duracak hocam. Durduk yere bir şey olmaz merak etmeyin.

En son ZyXEL VMG3625-T50b veriyordu GigaFiber için. Gerçi fark etmez çoğunun Wi-Fi performansı iyi değil. Benim TurkNet modem veriyor dememin sebebi arkadaşın modeme 6000TL demesi.

Bunu TurkNet söyledi ki, bakın fiyatı da burada. Ben fiyat belirlemedim. Onlar bu fiyatı söyledi. Zaten telefon desteği çok kötü.

MR70X aşağı yukarı Wi-Fi 5 ürünlerle aynı fiyata satılıyor. Daha düşüğü elinizdekinden bile kötü olabilir...

Tenda modemlere bakacağım galiba, en son çare TP-Link düşünüyorum.

Hırsızlar cirit atıyor sokaklarda. Sonra dediğim gibi ben emanetçi değilim. Kişilik olarak böyle şeylere asla gelmem.

Neden TurkNet'in verdiği cihazdan bu kadar kaçıyorsunuz ki? Çok iyi değil ama bozulursa sizden para talep etmezler. %99 ihtimalle yenisi verirler. TurkNet o konuda kötü bir firma değil. Sadece sözleşmeyi feshi olursa ve iade olmaması durumda para ödüyorsunuz. Bu kadar korkmanın bir anlamı yok.

Bence TENDA almak büyük hata. Siz bilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…