TurkNet GigaFiber altyapısında kullanacaksanız zaten TurkNet ücretsiz veriyor kullandığınız sürece.
O modeme bir şey olur ise 6000 TL, aynı modemi kardeşime bedava verdiler. Ben emanetçi olmak istemiyorum.
TurkNet GigaFiber altyapısında kullanacaksanız zaten TurkNet ücretsiz veriyor kullandığınız sürece.
En az Wi-Fi 6 bir router tercih edin. F/P önerim MR70X. Daha iyisi lazım derseniz AX73'e bakabilirsiniz.
Işıklı mışıklı olsun derseniz de ASUS router işinizi görür. Yalnız Mac klonlama yapmayı unutmayın. Yoksa çalışmaz.
O modeme bir şey olur ise 6000 TL, aynı modemi kardeşime bedava verdiler. Ben emanetçi olmak istemiyorum.
MR70X aşağı yukarı Wi-Fi 5 ürünlerle aynı fiyata satılıyor. Daha düşüğü elinizdekinden bile kötü olabilir...
En son ZyXEL VMG3625-T50b veriyordu GigaFiber için. Gerçi fark etmez çoğunun Wi-Fi performansı iyi değil. Benim TurkNet modem veriyor dememin sebebi arkadaşın modeme 6000TL demesi.
Modem için 2K neyse de ONT için 1.3K yazmaları güldürdü. Belki 10 belki de 15 Dolarlık cihaz...![]()
Fatura ve Ödeme İşlemleri — TurkNet
Fatura ve ödeme işlemleri konusunda desteğe ihtiyacınız varsa sizin için hazırladığımız rehbere hemen göz atın.turk.net
Modem yerinde duracak hocam. Durduk yere bir şey olmaz merak etmeyin.
MR70X aşağı yukarı Wi-Fi 5 ürünlerle aynı fiyata satılıyor. Daha düşüğü elinizdekinden bile kötü olabilir...
![]()
Fatura ve Ödeme İşlemleri — TurkNet
Fatura ve ödeme işlemleri konusunda desteğe ihtiyacınız varsa sizin için hazırladığımız rehbere hemen göz atın.turk.net
Modem yerinde duracak hocam. Durduk yere bir şey olmaz merak etmeyin.
Modem için 2K neyse de ONT için 1.3K yazmaları güldürdü. Belki 10 belki de 15 Dolarlık cihaz...