Ben X'te yüzlerce kullanıcıyı engelledim sizin bahsettiğiniz sorunlar yüzünden. Bir süre sonra algoritma düzeldi. Onlara olabildiğince etkileşim vermeden engelleyin sadece.
Benzer konular
- Soru
- Çözüldü
Forumda siyaset konuları görünce bana da oluyor; zamanında çok fazla uyarı yediğim için artık görmezden geliyorsun. X ayrı bir dünya ama, yazanların gerçek insanlar olduğuna inanmak istemiyorum ama öyleler. Sanırım dünyada böyle bir kitleye sahip nadir ülkelerden biriyiz.Ben X'te yüzlerce kullanıcıyı engelledim sizin bahsettiğiniz sorunlar yüzünden. Bir süre sonra algoritma düzeldi. Onlara olabildiğince etkileşim vermeden engelleyin sadece.
Valla benim X'i geçtim Face hesabım bile yok vardı kapattım yani Face'yi, herkes saçmasapan şeyler paylaşıyor insanın canını sıkıyor artık. Youtube-YTMüzik ve forumlar yetiyor bana gayet...X'e ne amaçla giriyorsunuz? Şahsen ben kullanmak için bir sebep görmüyorum ve kullanmıyorum.
Ama ben engellemek yerine onlara sövmek ve sinir etmek ayrıca tehdit etmek istiyorum.Ben X'te yüzlerce kullanıcıyı engelledim sizin bahsettiğiniz sorunlar yüzünden. Bir süre sonra algoritma düzeldi. Onlara olabildiğince etkileşim vermeden engelleyin sadece.
Ben engellemeyip kafalarını ağrıtmak istiyorum ama.Yapacağın şey basit: Engelle geç.
X kullanmıyorum ama insta da ne hoşuma gitmezse engelliyorum. Sen engelledikçe algoritma da sana göre şekilleniyor.
Eki Görüntüle 225497
O halde kendini boşa yormaya devam edebilirsin. Olmayan ülke üzerinden edebiyat yapan insanlarla karşı karşıyasın. Onları yıprattığını sanacak kadar saf olma, yıpranan tek kişi sen olacaksın. Kendine değer veriyorsan direkt X'i sil.Ben engellemeyip kafalarını ağrıtmak istiyorum ama.