Ben X'te yüzlerce kullanıcıyı engelledim sizin bahsettiğiniz sorunlar yüzünden. Bir süre sonra algoritma düzeldi. Onlara olabildiğince etkileşim vermeden engelleyin sadece.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Aralık 2023
En etkili yöntem kelimeleri sessize almak. Her sene 200 kelimelik listeyi güncelliyordum. Onun dışında bu eklentiyi kurabilirsin. Ama tavsiyem uygulamayı kaldırmak, hiç bakmamak.
Farid
Uzman
Aynısı bende de oluyor. En iyisi kullanmamanızı öneririm çünkü X ortamı ve kullanıcılarının çoğunun zekası sorgulanacak düzeyde. Ben artık kullanmayı bıraktım.
Ethem Efe
Üstün
Forumda siyaset konuları görünce bana da oluyor; zamanında çok fazla uyarı yediğim için artık görmezden geliyorsun. X ayrı bir dünya ama, yazanların gerçek insanlar olduğuna inanmak istemiyorum ama öyleler. Sanırım dünyada böyle bir kitleye sahip nadir ülkelerden biriyiz.Ben X'te yüzlerce kullanıcıyı engelledim sizin bahsettiğiniz sorunlar yüzünden. Bir süre sonra algoritma düzeldi. Onlara olabildiğince etkileşim vermeden engelleyin sadece.
Loutermilch
Başarılı
Günde 4-5 saat ekran süresi yapıyordum, bazen 6-7 saate çıktığı oluyordu. Bir gün aniden telefonum çalındı ve yeni telefon alana kadar Twitter’sız geçirdiğim bir hafta aşırı mutlu geçti. O hırsız telefonumu çaldığı için bütün sülalesine çok büyük küfürler etmeme rağmen, Twitter’dan kafamı kaldırmamı sağladığı için de çok teşekkür ediyorum. Yeni telefona geçtiğimde yüklemedim ve o zamandan beri kullanmıyorum.
Valla benim X'i geçtim Face hesabım bile yok vardı kapattım yani Face'yi, herkes saçmasapan şeyler paylaşıyor insanın canını sıkıyor artık. Youtube-YTMüzik ve forumlar yetiyor bana gayet...X'e ne amaçla giriyorsunuz? Şahsen ben kullanmak için bir sebep görmüyorum ve kullanmıyorum.
Yiğidowski
Üstün
Ama ben engellemek yerine onlara sövmek ve sinir etmek ayrıca tehdit etmek istiyorum.Ben X'te yüzlerce kullanıcıyı engelledim sizin bahsettiğiniz sorunlar yüzünden. Bir süre sonra algoritma düzeldi. Onlara olabildiğince etkileşim vermeden engelleyin sadece.
Ben engellemeyip kafalarını ağrıtmak istiyorum ama.Yapacağın şey basit: Engelle geç.
X kullanmıyorum ama insta da ne hoşuma gitmezse engelliyorum. Sen engelledikçe algoritma da sana göre şekilleniyor.
Eki Görüntüle 225497
D4C
Uzman
O halde kendini boşa yormaya devam edebilirsin. Olmayan ülke üzerinden edebiyat yapan insanlarla karşı karşıyasın. Onları yıprattığını sanacak kadar saf olma, yıpranan tek kişi sen olacaksın. Kendine değer veriyorsan direkt X'i sil.Ben engellemeyip kafalarını ağrıtmak istiyorum ama.
Captain Levi
Yetkin
Senin ülkesiz dediğin adam da tribalizm yapıyor, sen ise ona sinirlenerek başka bir tribalizm örneği yapıyorsun, senin bu duruma verdiğin yüksek emosyonel reaktivite aslında aynı. İkiniz de aynı ilkel dürtüde güreşiyorsunuz.
İçinde bulunduğun durumu anlamak istiyorsan: echo chambers, sektaryan narsizmi, hate-watching dinamiklerine bakman gerek.
İçinde bulunduğun durumu anlamak istiyorsan: echo chambers, sektaryan narsizmi, hate-watching dinamiklerine bakman gerek.