Hİç tatlı olmamış hocam. Neyse zaten okul diploma dükkanı olduğu için sorun yok kulüp ya da bağlantı üzerinden yürümediğiniz sürece.Hocam aynen öyle oldu. 2 yıllık programlama bölümünde okursanız, mühendisliğin derslerini 2 yıla sıkıştırıp sonra çorba edip öğretiyorlar.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 4 Şubat 2024
- Makaleler
- 7
Halil Hocam... İlk dili olarak C'yi öğrenmesin diyorum yahu... İlk dil demiyorum. ♥
Ne yazık ki haklısınız.Hİç tatlı olmamış hocam. Neyse zaten okul diploma dükkanı olduğu için sorun yok kulüp ya da bağlantı üzerinden yürümediğiniz sürece.
Vaziyet öyle olunca ben de kulüp açayım dedim, kendim de spring öğreniyorum bir şeyler çalışıyorum. Kalan yarışmacı arkadaşlara başarılar
Çalışmalarınızda başarılar dilerim. Doğru olanı yapmışsınız.Vaziyet öyle olunca ben de kulüp açayım dedim, kendim de spring öğreniyorum bir şeyler çalışıyorum. Kalan yarışmacı arkadaşlara başarılar![]()
Öğrenmesinde bir sakınca yok. Zaten temelini öğrenir ve bir yerde bıkkınlık geçirir ama iyi bir temel atmış olur. Kafasında programlamanın ne olduğunu canlandırmış olur.Halil Hocam... İlk dili olarak C'yi öğrenmesin diyorum yahu... İlk dil demiyorum. ♥
Beginning Programming with C for Dummies adında bir Kitap var. PDF olarak ücretsiz ve 400 sayfa, basılı olarak 1600 sayfa. Çok güzel ve Bilal'in de anlayabileceği şekilde anlatıyor.