AhmetBurak

Başarılı
Selam dostlarım yaklaşık 5 dakika once babamın telefonuna bir mesaj geldi gea akademi isimli bir mesaj isimim falan yazıyor. Bunun hakkında hiç bilgim yok link var ama tıklamaya koruyorum gider ayak telefondaki bilgilerim gitmesin diye.

Screenshot_20241031_183838_Messages.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam dostlarım yaklaşık 5 dakika once babamın telefonuna bir mesaj geldi gea akademi isimli bir mesaj isimim falan yazıyor. Bunun hakkında hiç bilgim yok link var ama tıklamaya koruyorum gider ayak telefondaki bilgilerim gitmesin diye.

Eki Görüntüle 94935

Bir eğitim programı.

Site güvenilir.

Ekran görüntüsü 2024-10-31 192421.webp

Birkaç şirketten konuşmacı var. Belli alanlarda eğitimler yapılıyor. Sınav ile online eğitim isim kısmında ise daha önceki satın alımlarınız, üyelikleriniz ya da bazı hizmetlere kaydolman ile elde edilen verilerden kaynaklanıyor.

1730539731863.webp

Birkaç alanda eğitimler var. İleride daha fazla alan eklenir.

Sınavında 20'si genel yetenek, 10'u İngilizce olmak üzere toplamda 30 soru sizi var.

Eğitimler kaydedilecek ve 6 aylık akademi dönemi boyunca son yayına kadar öğrencilerin erişimine açık tutulacak. Akademinin ikinci dönemi Mart 2025'te başlayıp ve Mayıs 2025'in son haftasında sonlandırılıyor.

Bir eğitim programı.

Site güvenilir.

Eki Görüntüle 94953

Birkaç şirketten konuşmacı var. Belli alanlarda eğitimler yapılıyor. Sınav ile online.

Hocam şu an YKS mezun öğrencisi olarak sınava hazırlanıyorum. Katılabilir miyim? Daha doğrusu tam olarak anlamadım olayı. Başvurdum diyelim yaptıkları online sınavı geçtiğimiz var sayalım sonrasında ne oluyor?

Hocam şu an YKS mezun öğrencisi olarak sınava hazırlanıyorum. Katılabilir miyim? Daha doğrusu tam olarak anlamadım olayı. Başvurdum diyelim yaptıkları online sınavı geçtiğimiz var sayalım sonrasında ne oluyor?

Alıntıdır: Online sınav sonucunu ve başarı durumunu onay koduyla ileteceğiz. Katılım hakkı kazandıysan akademi öğrencileri kendilerine özel kullanıcı adı ve şifre ile geaturkiye.com üzerinden online katılım sağlayabilecek.

Yani sana şifre falan gönderiyorlar onları giriyorsun. Bir yaş sınırı belirtilmemiş.

Alıntıdır: Online sınav sonucunu ve başarı durumunu onay koduyla ileteceğiz. Katılım hakkı kazandıysan akademi öğrencileri kendilerine özel kullanıcı adı ve şifre ile geaturkiye.com üzerinden online katılım sağlayabilecek.

Yani sana şifre falan gönderiyorlar onları giriyorsun. Bir yaş sınırı belirtilmemiş.

Hocam amacı nedir? Yani internette açıklayıcı çok fazla bilgisi yok.