Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Detaylar
Kim cevapladı?Mehmet Can Vardar
Başarılı
Manjaro yerine Garuda Linux eklenebilir, bu forumda adı çok daha fazla geçiyor.
Moderasyonu, paketleri aşırı sıkıntılı. Ancak kullanmak isteyen kullanabilir.Ve hiç bir kimsenin kullanmaması gereken bir dağıtım
Kullanan ya bilmeyen acemi, ya acıyı, eziyeti seven bir kişidir.Manjaro yerine Garuda Linux eklenebilir, bu forumda adı çok daha fazla geçiyor.
Moderasyonu, paketleri aşırı sıkıntılı. Ancak kullanmak isteyen kullanabilir.
Saçmalık. E oldu o zaman Elementary OS ve RHEL alt bölümlerini de kaldıralım. İnsanların destek bulduğu bu forumda daha spesifik bir grubun önüne düşmelerini sağlayan alt bölümlerin sayısı azaltılmak yerine arttırılmalıdır. İsterse sıfır mesaj olsun isterse bin mesaj. Bölüm kapatmak saçmalıktır. Hele ki az konu açılmış diye kapatmak, tamamen saçmalıktır.
Manjaro gayet güzel bir dağıtım bu arada. :')
Manjaro gayet güzel bir dağıtım bu arada. :')
Serverlarda ki yük azalır belki.Hele ki az konu açılmış diye kapatmak, tamamen saçmalıktır.
Konusunu orada açamayan genel GNU/Linux kategorisinde açacak. Serverlar ile alakası yok alt bölümlerin.
- Makaleler
- 24
Ben o kategorilerin komple kaldırılmasından ve revize edilmesinden yanayım. Hali hazırda bulunan kategorileme çok saçma ve outdated. Yerine zorunlu distro tagi eklenmeli. Hem çok fazla kategori karmaşıklığı gider hem de daha derli toplu durur.
Yusuf'un Arch kullanmayın diye de videosu var. Aktif abonesi ve katıl destekçisiyim şu an Arch kullanıyor kendisi.