GNU/Linux vs Windows karşılaştırması

Ben Bannerlord'da ve Star Wars: Jedi Fallen Order'da hiç sorun yaşamamıştım. Sorununuz tam olarak neydi? Oyun direkt açılmıyorsa "Başlatma Seçenekleri" adlı bölüme dikkat etmeniz lazım.
Oyuna girerken bir anda atıyor. Linux'un daha gelişmesi lazım o zamana kadar malesef Windows. Yoksa ben de isterim Linux Windows'u geçsin fakat her şeyde bir sıkıntı çıkıyor. Uygulama kurarken bile.

Oyuna girerken bir anda atıyor. Linux'un daha gelişmesi lazım o zamana kadar malesef Windows. Yoksa ben de isterim Linux Windows'u geçsin fakat her şeyde bir sıkıntı çıkıyor. Uygulama kurarken bile.
Bi' ara "gamemoderun %command%" komutlarını yazdığımız zaman oyun açılmıyordu. Bununla ilgili olabilir. Witcher 3'e Gamescope ile girmeye çalışırken dediğiniz sorunu yaşamıştım.

Linux aşırı güzel bir nimet. Kurmamamın sebebi ise hem ekran çözünürlüğüm hem de Valorant, LoL gibi oyunlar. Windows balon gibi bloatware olduğundan ve geliştiriciler işletim sistemiyle düzgün ilgilenmediklerinden bence gayet normal. Linux açık kaynak olduğundan dolayı bir firma ilgilenmezse sadece bir kişi bile ilgilenebiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…