Geraltın kılıcı
Üstün
Hangi oyunlarda sorun yaşadın ki?
Sayenizde Zen çekirdekli sistemime NTSync kurdum. Bu sefer onu deneyeceğim.Mesela NTSync popüler olmuştu, diretk onu eklemiş olabilir.
Hangi oyunlarda sorun yaşadın ki?
Sayenizde Zen çekirdekli sistemime NTSync kurdum. Bu sefer onu deneyeceğim.Mesela NTSync popüler olmuştu, diretk onu eklemiş olabilir.
Proton ile mi kullandın? Ayrıca ne zaman kullandın?Monster hunter, Bannerlord 2, Star Wars bazı oyunları.
1 2 ay önce 5 10 sürüm denedim.Proton ile mi kullandın? Ayrıca ne zaman kullandın?
Bannerlord'da ve Star Wars: Jedi Fallen Order'da hiç sorun yaşamamıştım. Sorununuz tam olarak neydi? Oyun direkt açılmıyorsa "Başlatma Seçenekleri" adlı bölüme dikkat etmeniz lazım.
Oyuna girerken bir anda atıyor. Linux'un daha gelişmesi lazım o zamana kadar malesef Windows. Yoksa ben de isterim Linux Windows'u geçsin fakat her şeyde bir sıkıntı çıkıyor. Uygulama kurarken bile.Ben Bannerlord'da ve Star Wars: Jedi Fallen Order'da hiç sorun yaşamamıştım. Sorununuz tam olarak neydi? Oyun direkt açılmıyorsa "Başlatma Seçenekleri" adlı bölüme dikkat etmeniz lazım.
Bi' ara "gamemoderun %command%" komutlarını yazdığımız zaman oyun açılmıyordu. Bununla ilgili olabilir. Witcher 3'e Gamescope ile girmeye çalışırken dediğiniz sorunu yaşamıştım.Oyuna girerken bir anda atıyor. Linux'un daha gelişmesi lazım o zamana kadar malesef Windows. Yoksa ben de isterim Linux Windows'u geçsin fakat her şeyde bir sıkıntı çıkıyor. Uygulama kurarken bile.
Hiç bir zaman dediklerinizi yapmadım.Bi' ara "gamemoderun %command%" komutlarını yazdığımız zaman oyun açılmıyordu. Bununla ilgili olabilir. Witcher 3'e Gamescope ile girmeye çalışırken dediğiniz sorunu yaşamıştım.
Monster Hunter, online bir oyun mu?