ornitorenk

Yetkin
Skinny fat denen şeyden müzdaribim. Aslında şu an şişman görünmüyorum tek sorunum çok fazla göbek var. Onun dışında bileklerim ince bacaklarım ince omuzlarım normal kollarım normal.
4 aydır falan ağırlık çalışarak kollarımı biraz büyülttüm. Kilo alsam direkt göbeğe ve yüze gidiyor. Şimdi bu göbekten kurtulmak için benim en az 10 kilo vermem lazım. Kilo 82 şu an boy 1.75 falan.
10-12 kilo verdiğim an büyüttüğüm kollar fıs diye sönecek ve tekrar eski zayıf halime geleceğim. Kemik yapım ince olduğu için zayıf ve çelimsiz görüneceğim tekrardan.

Bu çıkmazın içinden nasıl çıkacağım ben?

Skinny fat denen şeyden müzdaribim. Aslında şu an şişman görünmüyorum tek sorunum çok fazla göbek var. Onun dışında bileklerim ince bacaklarım ince omuzlarım normal kollarım normal.
4 aydır falan ağırlık çalışarak kollarımı biraz büyülttüm. Kilo alsam direkt göbeğe ve yüze gidiyor. Şimdi bu göbekten kurtulmak için benim en az 10 kilo vermem lazım. Kilo 82 şu an boy 1.75 falan.
10-12 kilo verdiğim an büyüttüğüm kollar fıs diye sönecek ve tekrar eski zayıf halime geleceğim. Kemik yapım ince olduğu için zayıf ve çelimsiz görüneceğim tekrardan.

Bu çıkmazın içinden nasıl çıkacağım ben?
Spor, kardiyo, kalori açığı. Haftanın 4 günü antrenman yapabileceğini varsayarsak tahmini kilo vermek için alman gereken kalori 2335kcal. Kalori hesabı ve makro besinleri takip etmesini biliyor musun? Bu arada skinny fat değilsin, kilolusun.

Kalori açığı ile devam et, yağ oranın düşünce bulk yapıp kilo alırsın kas kütleni arttırmak için.

Peki 10 kilo civarı verdim diyelim bayağı küçüldüm şimdi bulk yapacağım. Bulk yaptığımda o aldığım fazla kaloriler göbek olur mu tekrardan? Fazla yemek yerim o zaman çünkü. Hamburger vs de yersek tekrardan yağlı göbekli olma ihtimalimiz var mı?

Spor, kardiyo, kalori açığı. Haftanın 4 günü antrenman yapabileceğini varsayarsak tahmini kilo vermek için alman gereken kalori 2335KCAL. Kalori hesabı ve makro besinleri takip etmesini biliyor musun? Bu arada skinny fat değilsin, kilolusun.

Yok hocam skinny Fat'im ben. Omuzlar dar. Bilekler ince. Vücudumda büyük olan tek yer göbeğim :D Üzerime kıyafet giyince kilolu bu demezsin bile.

Peki 10 kilo civarı verdim diyelim bayağı küçüldüm şimdi bulk yapacağım. Bulk yaptığımda o aldığım fazla kaloriler göbek olur mu tekrardan? Fazla yemek yerim o zaman çünkü. Hamburger vs de yersek tekrardan yağlı göbekli olma ihtimalimiz var mı?
Alkol tüketiyorsanız göbek yapar.
Karın çevresine ek olarak, üst bacak ve kalça bölgenizde de yağlanma vardır diye tahmin ediyorum, aynaya poz verince belli olur.

Protein ağırlıklı diyet yaparsanız fazla sorun yaşamazsınız, bulk yaparken biraz yağlanma olur ama buradaki önemli olan husus yağ oranınız ve genetiğiniz, yağ oranı düşükse fazla sırıtmaz.
Şimdiden diyeti ayarla, kardiyonu yap, yaza poz kesersin.