Olsa sen de bilirdin.Oğlum gerçekten böyle oyunlar yok mu hiç? Tek GoW değildir yani örneği.
Detaylar
Kim cevapladı?Bilsem açmazdım zaten. Darksiders 2 var bi' galiba.
Ben de olsaydı bilirdin dedim zaten.Bilsem açmazdım zaten. Darksiders 2 var bi' galiba.
- Makaleler
- 4
Yapacak bir şey yok o zaman. Sağ olun.Sanki oyun geliştiricilerine oyun yapma önerisinde bulunuyormuşsunuz gibime geldi. @Oreki'nin önerdiği gibi Dragon's Dogma'ya bakabilirsiniz bence. Onun dışında aklımda bir şey yok.
Luna1057
Yetkin
1. Horizon Zero Dawn
2. Devil May Cry 5
3. Ghost of Tsushima
4. Nioh 2
5. Bloodborne
Bence @tear'un önerdiği oyunlara bakın derim Horizon Zero Dawn ve Ghost Of Tshushima ikisi de çok güzel oyunlar. Diğer 3 oyunu hiç oynamadım ama DMC 5'in sadece videosunu izlemiştim çok önceden.
Son düzenleyen: Moderatör:
Önerisi için çok teşekkür ettim. Horizon Zero oyunlarını başka bir zaman ayırdım ama diğerler GoW gibi eğlenceli değil oynadım. DMC'yi hele hiç sevmedim maalesef.Bence @tear'un önerdiği oyunlara bakın derim Horizon Zero Dawn ve Ghost Of Tshushima ikisi de çok güzel oyunlar. Diğer 3 oyunu hiç oynamadım ama DMC 5'in sadece videosunu izlemiştim çok önceden.
- Makaleler
- 4
Sekiro
Arkadaşlar God of War çok şahane bir oyun. Hiç eksisi yok gözümde. Belki çok lineer olabilir ama buna karşı değilim.
Oynattırıyor kendini çok güzel. Defalarca bitirdim ama hala doyamadım. İkinci oyunu oynamak için de PS 5'im yok maalesef.
Sizden bu kalitede güzel oyun önerisi isterim.
Arkadaşlar oyundan istediklerim;
Genel olarak oyun rol yapma öğelerini, aksiyonu barındırsın. Gerçeklik hayattan çok kurgusal fantastik evren olsun.
1. Silahlar ve silah yetenekleri;
- Levithan baltası ve Kaos kılıçları gibi hem pasif hem aktif özelliklere sahip olsa güzel olur.
- Vuruş hissiyatı da çok güzel olsun.
2. Takılabilir öğeler ve bu öğelerin pasif özellikleri, aktif özellikleri veya atayabileceğimiz taş, efsun gibi şeyler olmalı;
- Mesela zırh taktık, kendi pasifi olarak hasar azaltması olabilir ve buna mesela zırh taşı takabiliriz.
3. Sinematik sahneleri çok güzel olsun.
Önerilerinizi şu oyunlar dışında tutarsanız çok güzel olur;
- Witcher serisi, Dark Souls Serisi, Sekiro, Elden Ring, Doom serisi, Baldur Gate serisi.
AC serisi de olmasa güzel olur.
Önerileriniz için şimdiden teşekkür ettim.
God of War gibi oyun denince ilk akla gelen oyun olan Dante's Inferno'yu kimse söylememiş.
Yeni konular
-
-
HP Victus'taki SSD Casper Excalibur G770'e uyar mı?
- BirForumcuKişi
-
-
-
-
-