Cucelerin yanina kadar gittim ki sanirim 2-2.5 saatlik falan oynayisa denk geliyor, RX 6750 XT ekran kartiyla 1080p ultra ayarlarda ne performans sorunu yasadim ne de goze batan bug gordum. Diger haritalar mi sorunlu acaba? Karli haritada 100 FPS'in altina indigini hic hatirlamiyorum performansin.
Haritadan haritaya çok değişiyor özellikle svartalfheim kanser, 6900XT ile 50 FPS'leri görüyor sistem.

Bir de GoW Ragnarök'te düşmana fokuslanma özelliği biraz garip değil mi? Fokusu başka bir düşmana atıyorsun flash gibi ışınlanıyor düşmana. Yani sanki boşa var o özellik.
Ah eski dövüş sistemi olsaydı. Savaştığımı hissedemiyorum ben bu sistemde. Kamera kilidi mecbur öyle olmalı. Çünkü adam ışınlandığı an kamera takip ederse arkadan düşman vurabilir ve boşa hasar yiyebilirsin. Onun için hızlıca dönme tuşunu kullanmak lazım ki ben onu da kullanmıyorum. Çok yavaş ve hantal bir oynanışı var bence. Ha tatmin edici mi, evet. Kratos'la mı oynuyorum, hayır. Bu adam yaşlı bi dede.

Cozunurluk 4K demezsen oyunu silerim bak:oops:
Hayatımda ilk defa bir oyunu FG açarak oynamak zorunda kaldım, 6900XT buna mecbur kalıyorsa alt segmentin vay haline.
God of War Ragnarok_2024.10.06-21.00_2.webp

Hayatımda ilk defa bir oyunu FG açarak oynamak zorunda kaldım, 6900XT buna mecbur kalıyorsa alt segmentin vay haline.
Bende RTX 4050 ile 1080p Ultra ayar ve FG açarak oynuyorum. Oyunda %1 FPS düşüşü bazen belli oluyor ama genelde oyunu akıcı oyuyorum. Savaş sırasında da beni etkileyecek bir FPS düşüşü yaşamadım. Sorun şu ki oyunu DLSS 3 + FG ile oynayamıyorum. Oynamak istersem oyunu durdurunca tekrar oyuna girdiğimde epilepsi krizine sokacak gibi ekran oyun ekranı pencere ekranında gidip geliyor. Mecbur AMD FSR 3.1 + FG ile sorunsuz oynuyorum.

@Aeronight, hocam sizde spoiler vermeden anlatsan. Tamam Demir Ormanında Kratos ölüyor gözüküyor da çocukla şimdi mücade ediyor babası için belki bir şey olur düşüncesiyle oynuyoruz sen adam atlıyor aşağı ölüyor falan diyorsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Aeronight, hocam sizde spoiler vermeden anlatsan. Tamam Demir Ormanında Kratos ölüyor gözüküyor da çocukla şimdi mücade ediyor babası için belki bir şey olur düşüncesiyle oynuyoruz sen adam atlıyor aşağı ölüyor falan diyorsun.
Tam olarak nerde spoiler verdim? Bug nedeniyle öldü diyorum sen ne anlatıyosun ya?

Ve sorun şurda ki, görüntü mahvoluyor.
Ayrıca 1080p bu durum olması normal. 2k ve üzeri tavsiye ediyorlar FG ile oynamak istiyorsan. Ama ben görüntü kalitesini bu şekilde de sevdim. Eski FSR veya DLSS çok kötüydü. GTX 1650 ile ilk oyununu oynarken FSR 2 ile oynuyordum görüntü asıl o zaman kötüydü, çözünürlük düşük daha çok kötü gösteriyordu.

Ayrıca 1080p bu durum olması normal. 2k ve üzeri tavsiye ediyorlar FG ile oynamak istiyorsan. Ama ben görüntü kalitesini bu şekilde de sevdim. Eski FSR veya DLSS çok kötüydü. GTX 1650 ile ilk oyununu oynarken FSR 2 ile oynuyordum görüntü asıl o zaman kötüydü, çözünürlük düşük daha çok kötü gösteriyordu.
Optimizasyon özürlüsü bi oyunu savunma bana ya.