Tamam, bulmacada ben tuşu spamlarken animasyon bugı oldu öldü dedim.
Tamam. Ben şimdi o yerlerdeyim ya bana öyle geldi.

O zaman adam gibi edecek. Umurumda değil. Bu kadar fanboy olmayın. İstediğimi derim oyuna.
Oyunu övmüyorum. Oyun hataları var. Bazısında çıplak olup delik olmuş karakterlerde. Oyunu DLSS 3 + FG oynayamıyorum bende ona sinirliyim. En azından FSR 3.1'den daha iyi görüntüye sahip sanki FG hiç açmamışım gibi. Ama oyunu durdurunca geri dönünce kafayı yiyor.

Oyunu övmüyorum. Oyun hataları var. Bazısında çıplak olup delik olmuş karakterlerde. Oyunu DLSS 3 + FG oynayamıyorum bende ona sinirliyim. En azından FSR 3.1'den daha iyi görüntüye sahip sanki FG hiç açmamışım gibi. Ama oyunu durdurunca geri dönünce kafayı yiyor.
Bana niye saldırıyosun ki o zaman? Sony'yi savunmana gerek yok bana.

Hocam ben nerde savundum? Yine bir yanlış anlaşılma. Neyse iyi geceler.
Hemen alıntılayayım:
Ayrıca 1080p bu durum olması normal. 2k ve üzeri tavsiye ediyorlar FG ile oynamak istiyorsan. Ama ben görüntü kalitesini bu şekilde de sevdim. Eski FSR veya DLSS çok kötüydü. GTX 1650 ile ilk oyununu oynarken FSR 2 ile oynuyordum görüntü asıl o zaman kötüydü, çözünürlük düşük daha çok kötü gösteriyordu.
Ya ya nedir? Optimizasyon özürlüsü dediğin oyun PS'den PC'e entegre edince normal.

Savunma değil. Mesut Çevik bir videosunda FSR'i 1080p'de tavsiye etmediğini dahada çözünürlüğü düşürdüğünü gayet normal olarak kötü göründüğünü söyledi. Bu yorum genel yorum. Bir de PS oyunu PC'e entegre edince sorunlar kaçınılmaz, bunu ben değil cümle alem diyor. Sen bunu nasıl savunma olarak anladıysanız.

Savunma değil. Mesut Çevik bir videosunda FSR'i 1080p'de tavsiye etmediğini dahada çözünürlüğü düşürdüğünü gayet normal olarak kötü göründüğünü söyledi. Bu yorum genel yorum. Bir de PS oyunu PC'e entegre edince sorunlar kaçınılmaz, bunu ben değil cümle alem diyor. Sen bunu nasıl savunma olarak anladıysanız.
E eleştirilerime haklısın de geç o zaman dostum. Oyun gayet sorunlu, düzgün port edilememiş, tembelce çalışılarak optimizasyonu sağlanamamış bir garabet.