Darkness0s

Uzman
DLSS 4 geldi ama açamıyorum "3D uygulamasını kullan" yazıyor nasıl çözebilirim bunu?

Ekran görüntüsü 2025-02-05 015528.webp

Seçtiğiniz oyunda sadece DLSS mi var? Eğer öyleyse paylaştığınız resimdeki gibi yapın. Eğer frame generation ve RT gibi özelliklerde varsa tüm DLSS için aynı özellikleri kullan seçeneğini seçip> en yeni özellikler uygula seçeneğini seçin.

Zaten kare oluşturma ve ışın yeniden yapılandırması kilitli. Sadece DLSS destekleyen bir oyun üzerinde deniyorsunuz. Resimdeki gibi yapabilirsiniz. Eğer örneğin Spider-Man 2 oynayacak olsaydınız tüm DLSS teknolojileri için aynı ayarları kullan dedikten sonra en yeni özellikler seçeneğini seçmeniz gerekecekti.
Ben farklı bir şey anladım. Direk tek tıkla dlss destekleyen tüm oyunlarda dlss sürümünü güncelleyebiliyoruz sanmıştım, manuel olarak yapıyormuşuz. Peki kayıt defterindeki yöntem, dlss sürümü bilgisi mi sunuyor sadece? başka bir işlevi var mı?

Ben farklı bir şey anladım. Direk tek tıkla DLSS destekleyen tüm oyunlarda DLSS sürümünü güncelleyebiliyoruz sanmıştım, manuel olarak yapıyormuşuz. Peki kayıt defterindeki yöntem, DLSS sürümü bilgisi mi sunuyor sadece? Başka bir işlevi var mı?

Evet yine tek tıkla güncellemiş oluyorsunuz zaten. Biraz kafa karıştırıcı oldu ama hangi özellikleri DLSS 4'e yükseltmek istediğinizi soruyor. Oyun hangi özellikleri destekliyorsa ona göre seçim yapıyorsunuz. Eğer tüm özellikler varsa aşağıdan tek tek en yeni özellikler derseniz otomatik üstte tüm DLSS teknolojileri için aynı özellikleri kullan seçeneği seçiliyor. Fazla takılmanıza gerek yok. Attığınız resimdeki gibi seçin uygula dedikten sonra güncellenecektir.

Kayıt defterindeki yöntem sadece DLSS sürümü bilgisi sunuyor.

NVIDIA App'i DDU ile silin.
Sonra buradan NVIDIA App'i indirin.
https://us.download.nvidia.com/nvapp/client/11.0.2.308/NVIDIA_app_beta_v11.0.2.308.exe
NVIDIA App'i indirdikten sonra ekran kartı sürücüsünü de uygulamadan yükleyin.
Yine de 3D uygulama ayarlarını kullan yazısını görürseniz üç noktaya tıklayıp beyaz ile işaretlediğim yerden yenile yapın.

Eki Görüntüle 121810

Hala aynı hatayı alıyorum başka bir ççözümü var mı ya da NVIDIA Denetim Masası'ndan bir ayar mı açmam lazım.