ornitorenk
Uzman
Sen o hareketi yanlış yapıyorsuncular gelmeden öncelikle o hareketleri 2-3 farklı kişiden görüyorum zaten. Instagram reelslerimde de sık sık çıkıyor. Mesela incline dumbell press yaparkan kolları hafif kırıp yapıyorum ama abi yok. Göğüs bölgemin yandığını hissetmiyorum. Evde spor yapıyorum ama spor salonuna gittiğim zamanlarda makinede bile yapsam göğüs hareketlerini o hissiyatı alamıyorum. Arka kol çalışırken ya da biceps çalışırken o kasların yandığını hissedebiliyorum güzel bir şekilde.
Ne zaman göğüs çalışsam boşa çalışmış gibi hissediyorum. O bölgenin hissiyatını asla alamıyorum çünkü. 1.5 aydır falan spor yapıyorum bilmiyorum ileride düzelir mi bu durum?
Aynı şekilde sırt çalışırken de sırt kaslarımın yandığını hissedemiyorum. Bu iki bölgeden asla verim alamıyorum gibi. Omuz, ön ve arka kol, bacak çalışırken çok iyi hissediyorum ama ne zaman göğüs çalışsam ya da sırt çalışsam moralim bozuluyor.
Ne zaman göğüs çalışsam boşa çalışmış gibi hissediyorum. O bölgenin hissiyatını asla alamıyorum çünkü. 1.5 aydır falan spor yapıyorum bilmiyorum ileride düzelir mi bu durum?
Aynı şekilde sırt çalışırken de sırt kaslarımın yandığını hissedemiyorum. Bu iki bölgeden asla verim alamıyorum gibi. Omuz, ön ve arka kol, bacak çalışırken çok iyi hissediyorum ama ne zaman göğüs çalışsam ya da sırt çalışsam moralim bozuluyor.