Orası öyle.
Detaylar
Kim cevapladı?FurkaN35
Becerikli
- Makaleler
- 8
İndirme sırasında kaynak kullanımını bir süre takip edin. %100'e ulaşan var mı? Veya 60-70 mbps'de indirirken kaynak kullanımı nasıl?
FurkaN35
Becerikli
Fotoğrafta Steam uygulaması aşağıda kalmış, % kaç kullandığı göstermiyor. Sıkıntı olur mu? Ve sistemde toplam 3 disk var; Windows normal 240 GB SSD'ye kurulu, 1 TB Kioxia Exceria Pro var, 1 TB HDD var.İndirme sırasında kaynak kullanımını bir süre takip edin. %100'e ulaşan var mı? Veya 60-70 mbps'de indirirken kaynak kullanımı nasıl?
Windows için ayrı M.2 SSD alacağım, normal SATA SSD durumu %19 gösteriyor, 6 yıldır kullandığım için.
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 8
Steam hangi diskte ve oyunu hangi diske kuruyorsunuz?Fotoğrafta Steam uygulaması aşağıda kalmış, % kaç kullandığı göstermiyor. Sıkıntı olur mu? Ve sistemde toplam 3 disk var; Windows normal 240 GB SSD'ye kurulu, 1 TB Kioxia Exceria Pro var, 1 TB HDD var.
Windows için ayrı M.2 SSD alacağım, normal SATA SSD durumu %19 gösteriyor, 6 yıldır kullandığım için.
Eki Görüntüle 238701
FurkaN35
Becerikli
steam i otomatik windowsun kurulu olduğu sata ssd ye kuruyor oyunlarıda genelde M2 ssd ye kuruyomSteam hangi diskte ve oyunu hangi diske kuruyorsunuz?
FurkaN35
Becerikli
Denedim ama çokta bi etkisi yokHocam indirme sunucusunu değiştirmeyu deneyin, örneğin Almanya'yii seçip öyle deneyebilirsiniz, belki çözersiniz.
Bende de 1 GBPS internet var ama durum aynı. M2 SSD çok kaliteli değil ama kaliteli olan bir PC'de denediğim zamanda sonuç pek değişmiyordu. Bu genel olarak Steam'la alakalı bir sorun hocam, herhangi bir çözümü olduğunuda düşünmüyorum bende çok şey denedim ama sonuç değişmedi. Epic vs. platformlarda bir indirme yapmayı denediniz mi?
Tavsiyem çok kurcalamayın, eğer 60-70 arası değerleri stabil alabiliyorsanız iyidir. Ben öyle alabildiğim zaman şükrediyorum genellikle. Zaten 130 GB boyutlu oyunları bile kısa sürede indirebiliyor.
Tavsiyem çok kurcalamayın, eğer 60-70 arası değerleri stabil alabiliyorsanız iyidir. Ben öyle alabildiğim zaman şükrediyorum genellikle. Zaten 130 GB boyutlu oyunları bile kısa sürede indirebiliyor.
FurkaN35
Becerikli
epicte aynı 60 mbBende de 1 GBPS internet var ama durum aynı. M2 SSD çok kaliteli değil ama kaliteli olan bir PC'de denediğim zamanda sonuç pek değişmiyordu. Bu genel olarak Steam'la alakalı bir sorun hocam, herhangi bir çözümü olduğunuda düşünmüyorum bende çok şey denedim ama sonuç değişmedi. Epic vs. platformlarda bir indirme yapmayı denediniz mi?