SSD markası nedir? 100-125 gibi hızlarda (125 en maksimum değerdir genel olarak mümkün değil yani) indiren bir internete yetişebilecek kadar güçlü mü? (Sohbette yazdıysanız gözümden kaçırdıysam özür dilerim)
Detaylar
Kim cevapladı?FurkaN35
Becerikli
Sata Ssd Toshiba TR200 M2 Ssd Kioxia exceria pro Harddisk segateSSD markası nedir? 100-125 gibi hızlarda (125 en maksimum değerdir genel olarak mümkün değil yani) indiren bir internete yetişebilecek kadar güçlü mü? (Sohbette yazdıysanız gözümden kaçırdıysam özür dilerim)
Speedtest yaptığınız sitenin verdiği sonuç genellikle pek gerçekçi olmaz, orada 1000 yazıyor diye 1000 almazsınız yani.
https://www.waveform.com/tools/bufferbloat Sitesinden bir hız testi yapıp çıkan değeri paylaşırmısınız?
https://www.waveform.com/tools/bufferbloat Sitesinden bir hız testi yapıp çıkan değeri paylaşırmısınız?
FurkaN35
Becerikli
1.5 sene önce felan m2 ssd yoktu bende mecburi harddiske yüklüyodum ve dalgalı indiriyodu 30 mb ile yüklüyodum m2 ssd ye geçince şimdi daha iyi sabit dalgalı indirmiyom şükürSSD markası nedir? 100-125 gibi hızlarda (125 en maksimum değerdir genel olarak mümkün değil yani) indiren bir internete yetişebilecek kadar güçlü mü? (Sohbette yazdıysanız gözümden kaçırdıysam özür dilerim)
Stabil 60-70 gibi hızları stabil yakalayabiliyorsanız sorun yok, en yüksek boyutlu oyunlar bile hemen iniyor o hızlarda.1.5 sene önce felan m2 ssd yoktu bende mecburi harddiske yüklüyodum ve dalgalı indiriyodu 30 mb ile yüklüyodum m2 ssd ye geçince şimdi daha iyi sabit dalgalı indirmiyom şükür
FurkaN35
Becerikli
Speedtest yaptığınız sitenin verdiği sonuç genellikle pek gerçekçi olmaz, orada 1000 yazıyor diye 1000 almazsınız yani.
Yaşadığınız sorunun düzeleceğini sanmıyorum, Türkiye ISS sağlayacılarına kadar uzanır bu sorun, dediğiniz hızları stabil aldığınız sürece sorun yok. İnternette yazan tüm yöntemleri bende denedim zamanında, size tavsiyem kurcalamayın bir hata yapar elinizdekinden olursunuz yoksa. Ne demişler; çalışıyorsa dokunma.
FurkaN35
Becerikli
Yaşadığınız sorunun düzeleceğini sanmıyorum, Türkiye ISS sağlayacılarına kadar uzanır bu sorun, dediğiniz hızları stabil aldığınız sürece sorun yok. İnternette yazan tüm yöntemleri bende denedim zamanında, size tavsiyem kurcalamayın bir hata yapar elinizdekinden olursunuz yoksa. Ne demişler; çalışıyorsa dokunma.
Yapacak bir şey yok sağ olun.
Son düzenleyen: Moderatör:
kofte_canavari
Becerikli
Etki etmez.
"Goodbye DPI, Steam'de indirme hızını düşürür mü?" >>> Hayır. Sistemde ve internetinde sorun yok. Windows'u da M.2 SSD'ye kurarsan belki biraz daha hızlanabilir ama onun dışında şu an gayet normal değerlerin hepsi.
Aslında Speedtest'te görünen 926 Mbps ile Steam'de görünen 66-70 MB/sn değerleri birbiriyle teknik olarak gayet uyumlu. Aradaki fark sadece 'ölçü birimi' farkı:
- Speedtest (Mbps): internet servis sağlayıcılarının kullandığı 'megabit' birimidir?
- Steam (MB/sn): dosyanın diskte kapladığı 'megabayt' birimidir?
Yeni konular
-
Okullarda test yapıp burs teklif eden dil kursları güvenilir mi?
- Torukojin Kaneki
-
-
Araç kaportasındaki derin çizikler ve hatalı rötuşlar (oje) nasıl düzeltilir?
- Hamza Ensar Sağlam
-
1.500 TL bütçe ile HP Victus 16 için laptop soğutucu önerisi
- ziqxchampion
-
-
Samsung Galaxy Tab S9 ve Galaxy Tab S11 arasında hangisi tercih edilmeli?
- Mr. Soprano
-
Makine Çeviri Librarian: Tidy Up the Arcane Library! Türkçe Yama
- Calypso Çeviri
-