Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Galatas4ray 2

Başarılı
Merhaba,

Son 1 haftadır GoodbyeDPI açıkken Epic Games Launcher'ı açtığımda ağ hatası veriyor, hesabıma girmiyor. GoodbyeDPI kapatınca giriyor. Discord kapandığından beri GoodbyeDPI kullanıyorum. Epic Games'te hiç böyle bir sorunla karşılaşmamıştım, son 1 haftadır bu sorun var.

Çözüm
@alimali Bunu denedim, olmadı.

GoodbyeDPI eskisi gibi stabil değil. SplitWire üzerinden Zapret dener misin? Bende de Vodafone var, bende çalışıyor.
Epic çalışıyor discord çalışmıyor. Zapret

Sorunu şu şekilde çözdüm: GoodbyeDPI dosyasının içindeki service_install_dnsredir_turkey.cmd değerlerini değiştirdim.

Şu kısmı aynen bu şekilde değiştim: -6 --set-ttl 5 --dns-addr 1.1.1.1 --dns-port 53 --dnsv6-addr 2606:4700:4700::1111 --dnsv6-port 53

@echo OFF
PUSHD "%~dp0"
set _arch=x86
IF "%PROCESSOR_ARCHITECTURE%"=="AMD64" (set _arch=x86_64)
IF DEFINED PROCESSOR_ARCHITEW6432 (set _arch=x86_64)

echo DNS zorlamasini kaldiracak hizmeti yuklemek icin:
echo Bu batch dosyasini yonetici olarak calistirmaniz gerekmektedir.
echo Sag Tik > Yonetici Olarak Calistir.
echo Eger yonetici olarak calistirdiysaniz herhangi bir tusa basin.
echo Bu metodu kullaniyorsaniz ayrica Windows ayarlarindan DNS degistirmenize gerek yoktur.
pause
sc stop "GoodbyeDPI"
sc delete "GoodbyeDPI"
sc create "GoodbyeDPI" binPath= "\"%CD%\%_arch%\goodbyedpi.exe\" -6 --set-ttl 5 --dns-addr 1.1.1.1 --dns-port 53 --dnsv6-addr 2606:4700:4700::1111 --dnsv6-port 53" start= "auto"
sc description "GoodbyeDPI" "Turkiye icin DNS zorlamasini kaldirir."
sc start "GoodbyeDPI"

POPD
GoodbyeDPI Discord'u açmana yarıyorsa ama Epic'de sorun çıkarıyorsa, sadece Discord'u etkileyecek şekilde blacklist ayarlayabilirsin. Bunun için yardımcı script var, normalde kullandığın GoodbyeDPI ayarını çalıştır sonra scripti çalıştır.

Release GoodbyeDPI Blacklist Ekleyici · alimali54/goodbyedpi-blacklist-ekleyici

1. Sizin için GoodbyeDPI hangi ayar dosyasıyla çalışıyorsa onu çalıştırın.
  2. VBS dosyasını çalıştırın.
  3. İşlem tamamlandığında goodbyedpi klasöründe iki yeni dosya göreceksiniz.
  4. blacklist_eklenmis_strateji.cmd dosyası blacklist ayarı içeren tek seferlik çalıştırma dosyasıdır.
  5. blacklist_eklenmis_strateji_servis.cmd dosyası blacklist ayarı içeren servis yükleme dosyasıdır.

@alimali Bunu denedim, olmadı.

GoodbyeDPI eskisi gibi stabil değil. SplitWire üzerinden Zapret dener misin? Bende de Vodafone var, bende çalışıyor.
Epic çalışıyor discord çalışmıyor. Zapret

Sorunu şu şekilde çözdüm: GoodbyeDPI dosyasının içindeki service_install_dnsredir_turkey.cmd değerlerini değiştirdim.

Şu kısmı aynen bu şekilde değiştim: -6 --set-ttl 5 --dns-addr 1.1.1.1 --dns-port 53 --dnsv6-addr 2606:4700:4700::1111 --dnsv6-port 53

@echo OFF
PUSHD "%~dp0"
set _arch=x86
IF "%PROCESSOR_ARCHITECTURE%"=="AMD64" (set _arch=x86_64)
IF DEFINED PROCESSOR_ARCHITEW6432 (set _arch=x86_64)

echo DNS zorlamasini kaldiracak hizmeti yuklemek icin:
echo Bu batch dosyasini yonetici olarak calistirmaniz gerekmektedir.
echo Sag Tik > Yonetici Olarak Calistir.
echo Eger yonetici olarak calistirdiysaniz herhangi bir tusa basin.
echo Bu metodu kullaniyorsaniz ayrica Windows ayarlarindan DNS degistirmenize gerek yoktur.
pause
sc stop "GoodbyeDPI"
sc delete "GoodbyeDPI"
sc create "GoodbyeDPI" binPath= "\"%CD%\%_arch%\goodbyedpi.exe\" -6 --set-ttl 5 --dns-addr 1.1.1.1 --dns-port 53 --dnsv6-addr 2606:4700:4700::1111 --dnsv6-port 53" start= "auto"
sc description "GoodbyeDPI" "Turkiye icin DNS zorlamasini kaldirir."
sc start "GoodbyeDPI"

POPD

Son düzenleme:
Çözüm