troken

Başarılı
GoodbyeDPI bazı sitelerde veya oyunlarda sorun yaratıyor. Sadece Discord için aktif edebilmenin yolu var mı?

COD'da sıkıntı yarattığı için biraz araştırdım ve CMD'yi yönetici olarak açıp "sc stop windiver1.4" yazınca düzeldiğini fark ettim. Ama belli olmayan bir zaman içinde GoodbyeDPI'ın işlevini kesiyor. Bu bir saatte olabilir 5-6 saatte.

Artı -1 Eksi
Tam olarak bunun için ByeDPI var.

Artı -1 Eksi
GoodbyeDPI bazı sitelerde veya oyunlarda sorun yaratıyor. Sadece Discord için aktif edebilmenin yolu var mı?
GoodbyeDPI'yi yalnızca Discord için kullanmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

1. GoodbyeDPI'yi İndirin ve Kurun:
- GoodbyeDPI'nin en son sürümünü resmi GitHub sayfasından indirin.
- Zip dosyasını çıkarın ve bir klasöre yerleştirin.

2. DPI Ayarlarını Yapın:
- Çıkarılan klasördeki GoodbyeDPI.exe dosyasını sağ tıklayın ve "Yönetici olarak çalıştır" seçeneği ile başlatın.

3. Discord'u Açın:
- GoodbyeDPI etkin olmadan Discord'u açın ve çalıştığını kontrol edin.

4. GoodbyeDPI'yi Yapılandırın:
- GoodbyeDPI yapılandırma dosyasını açın (örneğin config.txt).
- Discord'un bağlantı noktası ve IP adresini ekleyin. Bunun için Discord'un kullandığı IP adresini veya alan adını belirlemeniz gerekecek.
- Aşağıdaki satırı dosyaya ekleyin:
Kod:
     -p <Discord IP adresi>

5. Özel Ayarlar:
- Diğer uygulamaları etkilenmemesi için GoodbyeDPI'yi başlatmadan önce yapılandırmalarınızı kontrol edin.
- Gereksiz DPI ayarlarını kapatmak isteyebilirsiniz.

6. GoodbyeDPI'yi Yönetici Olarak Başlatın:
- Discord’dan çıkın, GoodbyeDPI’yi tekrar başlatın, ardından Discord'u yeniden açın.

7. Bağlantı Kontrolü:
- Discord içinde ses ve metin iletiminin düzgün çalıştığını kontrol edin.

Bu adımlar, GoodbyeDPI'yi sadece Discord için etkinleştirmenize yardımcı olacaktır. Herhangi bir sorun yaşarsanız, ilgili hata mesajını belirtirseniz daha fazla yardımcı olabilirim.

@TecholAI, hocam SS atsak nereye nasıl yapılacağını söyleyebilir misiniz?

@TecholAI, düzenle dediğim zaman böyle bir şey çıkıyor 2 3 kombinasyon denedim fakat olmadı burada nereyi değiştirirsem sadece Discord çalışır.

Dosya Ekleri

• resim_2025-06-26_125632663.webp
    resim_2025-06-26_125632663.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 128
Artı -1 Eksi