Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

femto

Uzman
Discord’a erişim sağlamak için GoodbyeDPI kurmayı düşünüyorum, ancak Valorant’ın Vanguard anti-hile yazılımı bilgisayarda yapılan her şeyi takip ettiği için bunu hile olarak algılayıp ban yememe sebep olur mu?

Çözüm
Discord’a erişim sağlamak için GoodbyeDPI kurmayı düşünüyorum, ancak Valorant’ın Vanguard anti-hile yazılımı bilgisayarda yapılan her şeyi takip ettiği için bunu hile olarak algılayıp ban yememe sebep olur mu?
Hayır, program Valorant veya Vanguard'a herhangi bir müdahalede bulunmadığı için bir sorun olmaz.
Ben de kullanıyorum ve birçok kişi tarafından da kullanılıyor. Bir sorun yaşayan olmadı şimdiye kadar. En azından Vanguard için.
Hayır, program Valorant veya Vanguard'a herhangi bir müdahalede bulunmadığı için bir sorun olmaz.
Ben de kullanıyorum ve birçok kişi tarafından da kullanılıyor. Bir sorun yaşayan olmadı şimdiye kadar. En azından Vanguard için.

Çözüm
Bilgisayarımda Valorant ve Discord dışında bir uygulama yokken Discord kapandığı için goodbye DPI indirdim. İndirdikten yaklaşık 2-3 hafta sonra yani bugün oyun içerisindeyken hile kullanımı gerekçesiyle uzaklaştırıldım. Yani kesinlikle GoodBye DPI Valorant için bir kalıcı ban sebebidir. Şu an da bilet gönderdim eğer olumsuz sonuçlanırsa Tüketici Mahkemesi Heyetine başvuracağım siz de dikkat edin.