Ya şu halimize bak. Devlet baba 31imize karıştı önce, şimdi de sözde kumsr bahanesiyle Twitch'te birilerini izlememize de karışıyor. Böyle bir rehberin varlığı bile içler acısı aslında ama ne diyelim. Güzel rehber olmuş. Ellerinize sağlık.

Ben normalde mobil cihaz üzerindeyim. Kıyamet senaryoları için iki tane VPN programım ve onun ağları hazır, ne olur ne olmaz, akıllı herkesin bir güvenli limanı bulunmalı. Açık cezaevindeyiz madem, sanalda özgür olalım.
Onun ağları derken neyden bahsettiniz hocam? Sunucu mu kurdunuz? Nasıl yapılıyor?

Onun ağları derken neden bahsettiniz hocam? Sunucu mu kurdunuz? Nasıl yapılıyor?
Yok hocam, ağları derken VPN'im sadece tek bir yere bağlı kalmıyor. Örnek veriyorum Rusya'ya bağlanırım, Amerika'ya bağlanırım, Avusturya'ya bağlanırım. Demek istediğim buydu. Mesela VPN sadece Hırvatistana bağlanıyor, eğer o ülkede de yasak ise yine siteye giremiyorsun. Alternatifler olması iyi oluyor.

Adını daha öncede duymuştum şimdi denemek istedim. Ama malum siteleri açmadı bende :rofl: Yapabileceğim bir ayar vs var mı ?. Normalde SecureDnsClient kullanıyordum olmazsa ondan devam ederim artık.

Discord'a giriş yapabilmek için kullanmaya çalışıyorum fakat çalışmıyor. Giriş sağlamıyor, diğer yasaklı sitelerde aynı şekilde.

Shadowsocks Çinliler, Kuzey Koreliler ve İranlılar sansür aşmak için kullanıyor.
Bu kadar mı düştük ya?