Vanguard ve FACEIT sorunsuz çalışır değil mi?

Sorun yok. @MAH0A ve @shiiw kullanıyor aktif. @shiiw en son kuracaktı, kurup kurmadığını hatırlamıyorum. @MAH0A 'dan bilgi al. @shiiw 'de dili İngilizce paketi sonradan yüklediğinde haliyle Windows yarı İngilizce yarı Türkçe olduğundan kendi debloat etmişti diye hatırlıyorum. Bu tarz fantezilerin yoksa sorun olmaz. Sonradan dil paketi yüklenince problem çıkar Windows'a. Tam çeviremiyor, kalıntı kalır.

Sorun yok. @MAH0A ve @shiiw kullanıyor aktif. @shiiw en son kuracaktı, kurup kurmadığını hatırlamıyorum. @MAH0A'dan bilgi al. @shiiw'de dili İngilizce paketi sonradan yüklediğinde haliyle Windows yarı İngilizce yarı Türkçe olduğundan kendi debloat etmişti diye hatırlıyorum. Bu tarz fantezilerin yoksa sorun olmaz. Sonradan dil paketi yüklenince problem çıkar Windows'a. Tam çeviremiyor, kalıntı kalır.

Tamam şimdi teste alıyorum RAM'leri. Windows İngilizce, Türkçe fark etmez kurcalamam ben.

Sorun yok. @MAH0A ve @shiiw kullanıyor aktif. @shiiw en son kuracaktı, kurup kurmadığını hatırlamıyorum. @MAH0A 'dan bilgi al. @shiiw 'de dili İngilizce paketi sonradan yüklediğinde haliyle Windows yarı İngilizce yarı Türkçe olduğundan kendi debloat etmişti diye hatırlıyorum. Bu tarz fantezilerin yoksa sorun olmaz. Sonradan dil paketi yüklenince problem çıkar Windows'a. Tam çeviremiyor, kalıntı kalır.
Bu tarz fanteziler ve takintilar olunca birtakim seylerden mahrum kalinabiliyor. :rofl:

Sorun yok. @MAH0A ve @shiiw kullanıyor aktif. @shiiw en son kuracaktı, kurup kurmadığını hatırlamıyorum. @MAH0A'dan bilgi al. @shiiw'de dili İngilizce paketi sonradan yüklediğinde haliyle Windows yarı İngilizce yarı Türkçe olduğundan kendi debloat etmişti diye hatırlıyorum. Bu tarz fantezilerin yoksa sorun olmaz. Sonradan dil paketi yüklenince problem çıkar Windows'a. Tam çeviremiyor, kalıntı kalır.

FACEIT sorunsuz çalışıyor hocam. Kurulum sonrası 2 kez restart şart.

180 dk sorunsuz tamamladı. CPU'da ve RAM'lerde 50 gördü maksimum.

180 dk sorunsuz tamamladı. CPU'da ve RAM'lerde 50 gördü maksimum.

AI Tweaker PBO menüsünü iletin. Tweaker's Paradise'dan Spread Spectrum kapatın. Digi+VRM'den VCORE Load-line Calibration Level 3 ayarla, maksimum 4 var sende çünkü.

AI Tweaker PBO'dan Medium Load Boostit Enabled, PBO Enabled, Scaler 5X, Curve Optimizer All Core -25 ile VT3 denemelerine başla. FCLK 2167 MHz deneyebilirsin, R7 7800X3D verebilir silikon iyiyse.

AI tweaker PBO menüsünü iletin. Tweaker's Paradise'dan spread Spectrum kapatın. Digi+VRM'den Vcore load-line calibration level 3 ayarla, maksimum 4 var sende çünkü.

AI tweaker PBO'dan medium load boostit enabled, PBO enabled, scaler 5X, Curve Optimizer all Core -25 ile VT3 denemelerine başla. FCLK 2167 MHz deneyebilirsin, R7 7800X3D verebilir silikon iyiyse.

RAM'ler kesin stabil diyebilir miyiz şimdi?

IMG_2518.webp

IMG_2519.webp

Evet, 7200 saniye test ediyorum. Şu an attığım gibi yaptım ayarları.

Eki Görüntüle 278635

Bu testi geçsin, sonrasında 2200 FCLK dene. Belki onu da açabiliyordur işlemcin. Açamazsa ya da stabil olmazsa 2167 durabilir. Eğer Boot edip hata alırsan da 1.2 VSOC iken 2200 FCLK dene. 1.25 bozuyor olabilir.

Power Supply Idle Control Typical alabilirsin. SMEE, TSME ayarlarını kapat. FACEIT için SVM ya da IOMMU gerekiyor, ona ellemezsin. Normalde bunları da kapatman iyi diğer oyunlar için.