Tolere

Uzman
Merhaba arkadaşlar, az önce POCO X6 Pro telefonumdan arama kaydetme özelliğini aktif ettim. Çünkü iş yeriyle sorun yaşıyorum. Muhtemelen avukatlık olacağım. Delil toplamam lazım. Bu özelliği yeni keşfettim. Birini arayınca ya da biri sizi arayınca "bu arama kaydediliyor." diye anons geçiyor. Bu anons yasal olması için yeterli mi? Bana kalırsa yeterli çünkü adam kabul etmezse telefonu kapatır. Her türlü benimle konuşacak. WhatsApp üzerinden yazarsa işime gelir. Artık iş verenler vs WhatsApp'tan önemli bir konu yazınca sizi arıyor. Ya da ofise gel diyor. Umarım yasaldır çünkü bu ülkede hak aramak bayağı sıkıntı.

Yeterlidir diye düşünüyorum. Eğer kaydedilmesiyle alakalı bir sorunu varsa o saatten sonra çağrıyı kapatabilir zaten.

Çerezler de öyle mesela. İçimizden geçiyorlar ama "Çerez kullanıyoruz." diye yasal bilgilendirme yaptıkları için sorun olmuyor.

Yeterlidir diye düşünüyorum. Eğer kaydedilmesiyle alakalı bir sorunu varsa o saatten sonra çağrıyı kapatabilir zaten.

Çerezler de öyle mesela. İçimizden geçiyorlar ama "Çerez kullanıyoruz." diye yasal bilgilendirme yaptıkları için sorun olmuyor.
Bence de öyle olması lazım hocam. Artık tahammülüm kalmadı. Eskiden şehir dışlarında taşeronlarla çalışırdım. O zaman play store üzerinde tonlarca arama kaydedici aktif çalışıyordu. Yasak yoktu. Onun sayesinde çok kez hakkımı (paramı) alabildim. Yoksa neyle ispat edeceksin diye seni uğraştırıyor ülkemizde özel şirketler.