Detaylar
Kim cevapladı?Adguard bir şirket. Kaynakları ve geliştirici sayısı çok daha fazla. uBlock Origin ise yapımcısı tek kişi olan bir eklenti. Elbette topluluk tarafından destekleniyor ama yine de bir şirketin sahip olduğu kaynaklara sahip olamazlar. Belki de MV3 için kapsamlı bir eklenti geliştirmeyi gerekli görmemiştir.@LazJedi, peki hocam geliştirici neden yeni bir uygulama yapmıyor ya da Lite sürümünü muadili kadar iyi hale getirmiyor? Milyonlarca indirmeye sahip. AdGuard gibi yapamıyorlar mı?
En az ücretli hizmetleri kadar önemsiyor ve sürekli güncelliyorlar. Eğer eklentilerini önemsemeseydiler MV3 destekli bu kadar kapsamlı eklenti geliştirmezlerdi. Elbette eski sürüme kıyasla eksikleri olacaktır. O da Google'ın azizliği işte.Adguard'ın eklentilerini önemsediğini pek sanmıyorum. Esas yatırımı uygulamalarına yapıyorlar ve onu kullanmayı tavsiye ediyorlar. Ama hala güçlü bir alternatif tabii ki.
SadeceZinzap
Uzman
Kurtulduk.
Kerim Demirkaynak
Uzman
O da Chromium kullandığı için onda da aynı şekilde manifest V2 kalkacak.RAM muhabbetinden Edge'e geçmiştim sanırım bu olaydan sonra daha da geçen olacak.
Crestfallen
Uzman
MV3 kısıtlamaları altında yapılabilenin en iyisi bu şu anda.@LazJedi, bugün tavsiyenizle AdGuard'ı indirdim. 2 yıldır kullanmıyordum, bambaşka bir noktaya taşımışlar. uBlock Origin Lite'dan daha hoşuma gitti. Bir süre daha kullanacağım. Büyük konuşmuşum. Umarım YouTube için geri adım atmazlar.
OpenWRT router'e kendi adblock yazılımını kurdum, mis gibi network bazında reklamları engelliyor ama Youtube reklamlarını engellemiyor. Bunun için de sadece Youtube reklamlarını engellemek için yapılan küçük bir eklenti kurdum. Aslında bir tane 1GB'lık Raspberry Pi alarak pihole kurup network bazında reklam engelleyebilirsiniz.
Yeni konular
-
-
Elektronik Onvo 32OVM6500X ayaklı televizyon 27.499 TL
- Fırsat Ekibi
-
Elektronik Hepsiburada satıcılı anakartlarda 1.000 TL indirim fırsatı
- Fırsat Ekibi
-
-
-
-