walixi

Uzman
Merhabalar. Ben giriş isteği göndermediğim halde Google doğrulama kodu gönderiyor, hesabım risk altında olabilir mi? neler yapmam gerekli? şifreleri değiştirmem yeterli mi?

Şifreyi değiş, 2 aşamalı doğrulama ekle (bende telefon numarası var), ekleyebiliyorsan kurtarma e postası ekle (bende yok ama eklesen daha iyi olur) ve cihazlarım kısmını arada bir kontrol et ( ben de sorun yok ama ona rağmen arada kontrol ediyorum) farklı bir cihaz görürseniz cihazdan çıkış yapın ve şifrenizi tekrar değişin.

Şifreyi değiş, 2 aşamalı doğrulama ekle (bende telefon numarası var), ekleyebiliyorsan kurtarma e postası ekle (bende yok ama eklesen daha iyi olur) ve cihazlarım kısmını arada bir kontrol et ( ben de sorun yok ama ona rağmen arada kontrol ediyorum) farklı bir cihaz görürseniz cihazdan çıkış yapın ve şifrenizi tekrar değişin.

2 adımlı doğrulama vs her şeyi yaptım hocam mesaj 1 kere gelmişti zaten bir daha gelmedi bir şey olmaz umarım.

Bir şey olmayacağını düşünüyorum. Numaraya ek olarak, Microsoft Authenticator gibi uygulamalarla da ek olarak koruma sağlayabilirsin. Google kendi uygulaması da var aynı şekilde.

Bir şey olmayacağını düşünüyorum. Numaraya ek olarak, Microsoft Authenticator gibi uygulamalarla da ek olarak koruma sağlayabilirsin. Google kendi uygulaması da var aynı şekilde.

Hocam hepsi var ama sadece mesaj gelmiş ilginç bir durum. Neyse şu an stabil gibiyiz umarım bir şey olmaz. Teşekkürler herkese.

Bazen deneyenler oluyor hesabı ele geçirmek için, onlardan olma ihtimali yüksek. Gerekli önlemleri almışsınız zaten. Arada bir hesabınızdan arkadaşlarında dediği gibi cihaz kontrolü yaparsanız, içiniz rahat eder. Google zaten sürekli güncelleniyor.

Bazen deneyenler oluyor hesabı ele geçirmek için, onlardan olma ihtimali yüksek. Gerekli önlemleri almışsınız zaten. Arada bir hesabınızdan arkadaşlarında dediği gibi cihaz kontrolü yaparsanız, içiniz rahat eder. Google zaten sürekli güncelleniyor.
bunları da yapıyorum hocam bu ara hack olayı çoğalmış etrafımda çok insanın başına geldi bende dikkat etmeye çalışıyorum çok teşekkür ediorum sizlerede güzel cevaplarınız için.:)

Kendi adıma rica ederim. Lakin bunu sadece Google hesabında değil sosyal medya hesaplarınızda, varsa Rockstar Games ve Activision gibi hesaplarınızda da kullanın, PlayStation hesapları dahi çalınabiliyor çünkü.