Kendi adıma rica ederim. Lakin bunu sadece Google hesabında değil sosyal medya hesaplarınızda, varsa Rockstar Games ve Activision gibi hesaplarınızda da kullanın, PlayStation hesapları dahi çalınabiliyor çünkü.
teşekkür ediyorum üstadım onlarda korumada merak etmeyin çok teşekkürler yeniden.

Şifreleriniz için şifre yoneticisi kullanmanizi tavsiye ederim.
kullanıyorum hocam teşekkür ederim tavsiyeniz için.

Sana oturum açma isteği gelmesi zaten şifrenin bulunduğu anlamına geliyor. Şifren bulunmasa neden istek gelsin değil mi? Bu gibi şeylerde acilen şifre değiştirmelisin sanırım. 2 adımlı koruma olmasaydı direkt hesabına girerlerdi, 2 adımlı koruma açman iyi olmuş. Şifren zor olsun yani uzun ve sembollerle karışık yap, büyük küçük harf karışık olsun, rakamlar da koy.

Sana oturum açma isteği gelmesi zaten şifrenin bulunduğu anlamına geliyor. Şifren bulunmasa neden istek gelsin değil mi? Bu gibi şeylerde acilen şifre değiştirmelisin sanırım. 2 adımlı koruma olmasaydı direkt hesabına girerlerdi, 2 adımlı koruma açman iyi olmuş. Şifren zor olsun yani uzun ve sembollerle karışık yap, büyük küçük harf karışık olsun, rakamlar da koy.
hepsi var hocam fasılalı olarak değiştiriyorumda teşekkürler.