Hocam kur'a basmazsam ne olur. Tesekkur ederim bu arada.
Bu arada Aurora Store'un otomatik kurulum yapması için Shizuku'yu kullanabilirsiniz:

Sonra sağ üstteki Ayarlar düğmesine basıp, Ayarlar'a basın. Kurulum menüsüne girin ve Kurulum yöntemi'ni Shizuku kurucu olarak seçin. Shizuku izni isterse izin verin.

Bu arada Aurora Store'un otomatik kurulum yapması için Shizuku'yu kullanabilirsiniz:

Sonra sağ üstteki Ayarlar düğmesine basıp, Ayarlar'a basın. Kurulum menüsüne girin ve Kurulum yöntemi'ni Shizuku kurucu olarak seçin. Shizuku izni isterse izin verin.
Sagolun hocam cok.

Kur a basmazsanız uygulama kurulmaz :) rica ederim.

Hocalarim merhaba. Dun tablet elime gecti. Aurora ve MicroG'yi sorunsuz kurdum. YT'dir Instagram'dir Google'dir hepsi sorunsuz. Yalnız bugün Aurora Store'da Google Play Hizmetlerine guncelleme geldi. Ama cakisan paket var hatasi aliyorum. Nasil cozebilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sağ olun hocam cok.

Hocalarim merhaba. Dun tablet elime gecti. Aurora ve MicroG'yi sorunsuz kurdum. YT'dir Instagram'dir Google'dir hepsi sorunsuz. Yalnız bugün Aurora Store'da Google Play hizmetlerine guncelleme geldi. Ama cakisan paket var hatasi aliyorum. Nasil cozebilirim.

Güncellemene gerek yok. Ben yapmıyorum :D

Sağ olun hocam cok.

Hocalarim merhaba. Dun tablet elime gecti. Aurora ve MicroG'yi sorunsuz kurdum. YT'dir Instagram'dir Google'dir hepsi sorunsuz. Yalnız bugün Aurora Store'da Google Play hizmetlerine guncelleme geldi. Ama cakisan paket var hatasi aliyorum. Nasil cozebilirim.

MicroG'nin sürüm numarası, Google'ın play Hizmetleri'nden düşük olduğu için güncelleme var gözüküyor. Güncellemeyin, zaten mümkün değil.

Ben de 3.5 sene önce yeni bir tablet arayışına girmiştim. Adaylar arasında Huawei de vardı. Android olmamasına rağmen, internetteki rehberleri izleyerek Android gibi kullanırım düşüncesine bile girmişltim. Sonra ürünün stoklarda olmadığını görünce Xiaomi'ye yöneldim. Şu an da 3.5 senedir Xiaomi Pad 5'i kullanıyorum, gayet de memnunum. Özellikle dizi-film izlerken gerçekten çok işe yarıyor. Şarjı falan da iyi gidiyor.