Merhaba, sizce görüntüde gördüğünüz çalışma programı nasıl? Görsele tıklayarak daha net okuyabilirsiniz galiba. 11. sınıfım bu arada, sayısal.

1726342483718.webp

Bunu ilk kendine sorman lazım. Asıl önemli olan çalışırken verim alabiliyor musun ve hayatının gerekli noktalarını idame ettirebiliyor musun?
Okul daha yeni açıldı o yüzden daha verim alıp alamadığımı göreceğim. Fakat şu kesin normalde günde en az 8 saat ders çalışmıyorum (Boş boş oturuyorum gibi anlaşılmasın bu süre zarfında 3D yazıcı modellerimle ilgileniyorum araştırma yapıyorum ingilizce öğreniyorum :D) ve okuldan 12.30 gibi geliyorum ayarladığım program ise 13.00 da başlıyor ve 21.30 da bitiyor. Erken uyumam gerektiğini de düşünürsek bayağı zorlayacak ama galiba hayallerim için bunu yapmam gerekiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arada mola bile yok. Anlık gaza gelişle yazılan klasik programlardan biri. Ayrıca her hafta aynı programı kullanmak bana garip geliyor. O zamanki sürecin ihtiyaçlarına göre program her hafta değişebilmeli.

Ben bu tarz programlar uyguladığımda hepsine uyuyorum fakat hep saat ile yapardım. Saat ile yapmak mantıksız mı?

Aslında programı kendinize göre hazırlamalısınız. Şöyle düşünün, bu program ile eksikliklerimi kapatabilir miyim? Eğer kapatabilirim diyorsanız, bir süre uygulayın. Yetersiz ya da eksik, fazla geliyorsa da değişikliğe gidersiniz.