HamamBöceği
Uzman
Merhaba, sizce görüntüde gördüğünüz çalışma programı nasıl? Görsele tıklayarak daha net okuyabilirsiniz galiba. 11. sınıfım bu arada, sayısal.
Okul daha yeni açıldı o yüzden daha verim alıp alamadığımı göreceğim. Fakat şu kesin normalde günde en az 8 saat ders çalışmıyorum (Boş boş oturuyorum gibi anlaşılmasın bu süre zarfında 3D yazıcı modellerimle ilgileniyorum araştırma yapıyorum ingilizce öğreniyorumBunu ilk kendine sorman lazım. Asıl önemli olan çalışırken verim alabiliyor musun ve hayatının gerekli noktalarını idame ettirebiliyor musun?
Saatli program yapmak mantıklı değil bence. Konuları yaz yeterli. İlla şu saatte çalışacaksın diye bir şey yok.Merhaba, sizce görüntüde gördüğünüz çalışma programı nasıl? Görsele tıklayarak daha net okuyabilirsiniz galiba. 11. sınıfım bu arada, sayısal.
Eki Görüntüle 83263
Arada mola bile yok. Anlık gaza gelişle yazılan klasik programlardan biri. Ayrıca her hafta aynı programı kullanmak bana garip geliyor. O zamanki sürecin ihtiyaçlarına göre program her hafta değişebilmeli.
@HamamBöceği Elinizdeki konu veya sorulara göre anlık hedefler koyun. Süre doldurmaya yönelik çalışırsanız verim alamazsınız. Bugün bu konuyu bitireceğim ve bu kadar soru çözeceğim gibi bir yaklaşım bence daha doğru.