AhmetBurak

Başarılı
Selam yaşım 19 yaklaşık 2019'dan beridir gözlük kullanıyorum. Göz derecem en son hatırladığım kadarıyla 2.75 falandı. Tekrardan derecemi öğrenmeye doktora gideceğim. Göz çizdirme operasyonu hakkında merak ettiğim birkaç şeyler var aramızda bu ameliyatı olmuş birisi var mı? Varsa ameliyat sonrası görmeniz ne kadar düzeldi, ameliyat ücretleri ne kadar? Bu sorularıma cevap verebilirse memnun olurum.

Eğer özel hastaneye gidecekseniz özel hastanelerin birer ticarethane olduğunu unutmayın. Bu sebeple gittiğiniz hemen hemen her doktor birbirinden farklı ama birbirine yakın olacak ücretler isteyebilir. Örnek olarak tanıdığım bir göz doktoru operasyon için 65.000 TL isterken bir başkası 50.000 TL istiyor.

Operasyon geçirmediğim için sadece fiyatlandırma konusunda bilgim var.

Göz doktorları nedense kendileri de gözlük kullanıyor. Aklıma hep takılır. Çizdirmek iyi olsa neden diye. Bende de 0.75 miyop oluştu PC ekranına çok bakmaktan. Çok sınır bozucu. Araştırdım çizdirme dedi tanıdık göz doktorları.

Göz doktorları nedense kendileri de gözlük kullanıyor. Aklıma hep takılır. Çizdirmek iyi olsa neden diye. Bende de 0.75 miyop oluştu PC ekranına çok bakmaktan. Çok sınır bozucu. Araştırdım çizdirme dedi tanıdık göz doktorları.
Işığa hassasiyet artıyor mesela yanında getirdiği -'lerde var bir işin içinde ne kadar çok bulunursanız o kadar yapmaktan çekinirsiniz.

Göz doktorlarının numarası çünkü yaştan kaynaklı. 50 yaşında adam gözünü çizdirse 2 sene sonra yine bozulacak. Genetik göz bozulması ise 20'li yaşlarda duruyor. Sallıyorum 24 yaşında operasyon olan birisi temizinden 30 yıl gözlük takmaktan kurtuluyor. Ayrıca düşük seviye bozukluklar için ameliyat yine önerilmiyor çünkü çizdirme işi bozukluğu 0'a indirmiyor. Sallıyorum 30 yıldır gözü 1 numara olan adam ameliyat olup 0.50'ye indirse ne indirmese ne...

Tamamen sıfırlamıyor yani şahin göz dedikleri biçimde olmuyor, ben yıllar önce yaptırdıydım ve biraz astigmat kalmıştı mesela, fiyatı da 1k dolar civarıydı veya biraz daha az.