Detaylar
Kim cevapladı?Ah be Nintendo.
Bir dönem nefes alamayacak kadar bu belaya mağrus kaldım.
Hastaneye git bir baksınlar sorun nerede diye.
Sinirlenmemeye çalış sinirlenince emin ol daha çok artıyor.
Yapmamaya çalış kendini tut çok zor biliyorum ancak bağımlılığa dönüşüyor bu bela.
Yapmamaya çalış kendini tut çok zor biliyorum ancak bağımlılığa dönüşüyor bu bela.
Sinirlenince fazla oluyor zaten.Ah be Nintendo.
Yapmamaya çalış kendini tut çok zor biliyorum ancak bağımlılığa dönüşüyor bu bela.![]()
Eskiden daha fazlaydı. Şu an azalıyor. Ama kurtulmak istiyorum şu lanet şeyden.
Yapmamaya çalışıyorum. Öyle öyle azalıyor.
Sinirlenince fazla oluyor zaten.
Eskiden daha fazlaydı. Şu an azalıyor. Ama kurtulmak istiyorum şu lanet şeyden.
Yapmamaya çalışıyorum. Öyle öyle azalıyor.
Hastaneye görün eğer küçük bir bölgede yaşıyorsan Ankara şehir hastanesine falan yönlendirecekler veya Ankara'da başka bir Hastane'ye.
İmkanın varsa git birkaç soru soruyorlar ardından sanırım ismi EKG olan şeye sokuyorlar orada kafana göğsüne vesaire jel benzeri maddeler sürülüyor eğer doktorun bu röntgende uyuman gerekiyor diyorsa uyu.
Adana'da yaşıyorum.Hastameye görün eğer küçük bir bölgede yaşıyorsan Ankara şehir hastanesine falan yönlendirecekler veya Ankara'da başka bir Hastane'ye.
İmkanın varsa git birkaç soru soruyorlar ardından sanırım ismi EKG olan şeye sokuyorlar orada kafana göğsüne vesaire jel benzeri maddeler sürülüyor eğer doktorun bu röntgende uyuman gerekiyor diyorsa uyu.
En son 1-2 sene önce gittin hastaneye. İlaç vermişlerdi tam hatırlamıyorum adını. Kullanmayı bırakınca tekrar arttı.
Adana'da yaşıyorum.
En son 1-2 sene önce gittin hastaneye. İlaç vermişlerdi tam hatırlamıyorum adını. Kullanmayı bırakınca tekrar arttı.
Şimdi ne desem boş ilaç kullanmaya devam et desem zararı var mı bilmiyorum sen en iyisi bir kez daha görün aşırı ilerleyebilen bir rahatsızlık.
Tekrar giderim büyük ihtimalle.Şimdi ne desem boş ilaç kullanmaya devam et desem zararı var mı bilmiyorum sen en iyisi bir kez daha görün aşırı ilerleyebilen bir rahatsızlık.![]()
Bir de kekemelik var bende. O da bununla alakalı mıdır acaba? Çok yok ta. Yine de var ama.
Tekrar giderim büyük ihtimalle.
Bir de kekemelik var bende. O da bununla alakalı mıdır acaba? Çok yok ta. Yine de var ama.
Hmmm hiç kekeme gibi bir rahatsızlık ile karşılaşmadım ama onun yüzünden olacağını sanmıyorum.
Tik ne seviyede durdurulamayacak ve nefes kesecek seviyede mi?
Tamamdır. Teşekkür ederim Polat Alemdar hocam.Hmmm hiç kekeme gibi bir rahatsızlık ile karşılaşmadım ama onun yüzünden olacağını sanmıyorum.![]()
Göz tiki çok yok ama omuz tiki fazla biraz.Tik ne seviyede durdurulamayacak ve nefes kesecek seviyede mi?
Ne demek.
Senin böyle bir rahatsızlık yaşaman beni üzdü.
Ha bu arada tiklerin çoğaldığı dönemde telefon, bilgisayar, tablet… gibi şeylerin kullanımını azalt.
Yeni konular
-
-
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor
- Teknopatici
-
-
-
-
-
-