Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.
Sinuziti tetikleyen sebepler arasinda gorsel bir sebep yok diye biliyorum, genellikle gecicidir zaten, gecmezse temizleyen araclar mevcut. Isik migreni tetikleyebilir ve asil tetikcilerinden biridir, evet. Bende ozellikle beyaz isik cok tetikliyor ama sizde degisiklikler olabilir.
Hem migren hem bir göz kusurun var ise (Miyop veya astigmat) bunlar da yapabilir. Işık bir zamandan sonra bende bulanıklık ve baş ağrısı yapıyor mesela. Ama migren ile bağlantılı olabilir.
Sinuziti tetikleyen sebepler arasinda gorsel bir sebep yok diye biliyorum, genellikle gecicidir zaten, gecmezse temizleyen araclar mevcut. Isik migreni tetikleyebilir ve asil tetikcilerinden biridir, evet. Bende ozellikle beyaz isik cok tetikliyor ama sizde degisiklikler olabilir.
Hem migren hem bir göz kusurun var ise (Miyop veya astigmat) bunlar da yapabilir. Işık bir zamandan sonra bende bulanıklık ve baş ağrısı yapıyor mesela.
Aniden aşırı şekilde etki etmemesi lazım ya da ben alıştığım için bana öyle geliyor. Şu an ağrınız geçmediyse karanlık bir ortamda 30 dakika kadar uyumaya çalışın, migrense geçer.
Evet. Ozellikle sakak bolgesinde daha da fazla oluyor. Sinuzit icin zaten yapmissinizdir ama, tuz iceren solusyonlar oluyor, sicak halde iken burna fiskirtip temizlemeye yariyor sinusleri. Onerebilirim onlardan, eczanelerde olmasi lazim.