Migren yaşayan arkadaşlar böyle bir sorun yaşıyorlar mı? Yoksa bu sinuzitle alakalı bir şey midir?
Migrenim ve evet, karanlıkta aniden yüksek ışığa maruz kalınca başım ağrıyor.
Sinuziti tetikleyen sebepler arasinda gorsel bir sebep yok diye biliyorum, genellikle gecicidir zaten, gecmezse temizleyen araclar mevcut. Isik migreni tetikleyebilir ve asil tetikcilerinden biridir, evet. Bende ozellikle beyaz isik cok tetikliyor ama sizde degisiklikler olabilir.
Hem migren hem bir göz kusurun var ise (Miyop veya astigmat) bunlar da yapabilir. Işık bir zamandan sonra bende bulanıklık ve baş ağrısı yapıyor mesela.
Karanlık bir odada beyaz ışık vurunca baş ağrısı yapıyor şu an. Migren atağı olabilir mi diye düşünüyorum çünkü ağrı kesici pek etki etmedi.
Evet. Ozellikle sakak bolgesinde daha da fazla oluyor. Sinuzit icin zaten yapmissinizdir ama, tuz iceren solusyonlar oluyor, sicak halde iken burna fiskirtip temizlemeye yariyor sinusleri. Onerebilirim onlardan, eczanelerde olmasi lazim.Migren teşhisim yok ve sinuzitim var uzun yıllardır. Genellikle alın tarafında çok çarpıcı bir ağrı oluyor. Sende de bu durum öyle midir?