Yer
İzmir
Şu efekti biliyorsunuzdur, parlaklık olunca yere yansır o şekil ama sağa doğru silik. Nasıl örnek vereyim bilmiyorum çünkü böyle desem belki onu da öyle görüyorum... Bunu yazarken bile öyle görmem...

Şu efekti biliyorsunuzdur, parlaklık olunca yere yansır o şekil ama sağa doğru silik. Nasıl örnek vereyim bilmiyorum çünkü böyle desem belki onu da öyle görüyorum... Bunu yazarken bile öyle görmem...
Bana da oluyor arada. Yazılar karıncalanmaya ve renklenmeye başlıyor. Ekran sürenizi azaltın ve göz rahatlığı kalkanı gibi özellikleri kullanın.

Tarifin astigmat olduğunu düşündürdü. En sağlıklısı göz doktoruna muayene olman. Eğer astigmat var ise gözlük kullanman gerekecek.

1730250559587.webp

Dendigi gibi ben de astigmat düşündüm ama cleartype ayarlarinizi da bi duzenleyin.

Eskiden macbook falan mi kullaniyordunuz?

Tarifin astigmat olduğunu düşündürdü. En sağlıklısı göz doktoruna muayene olman. Eğer astigmat var ise gözlük kullanman gerekecek.

Eki Görüntüle 94620

Akşam yazamadım, şimdi diyeyim anlık olarak yüksek düzeyde miyobu olan biriyim fakat astigmatım 1 yani az.

Görme bozukluğu başlangıcı olabilir. Son günlerde gözlerinizde yaşarma var mı?

Görme bozukluğu olan biriyim bu yüzden gözlük kullanıyorum.
Miyop: 4
Astigmat: 1 diye hatırlıyorum.

Göz doktoruna gitme zamanım geldi herhalde, 7-8 ay oldu gitmeyeli.

Akşam yazamadım, şimdi diyeyim anlık olarak yüksek düzeyde miyobu olan biriyim fakat astigmatım 1 yani az.

Görme bozukluğu olan biriyim bu yüzden gözlük kullanıyorum.
Miyop: 4
Astigmat: 1 diye hatırlıyorum.

Göz doktoruna gitme zamanım geldi herhalde, 7-8 ay oldu gitmeyeli.
Evet gelmiş. Benim de bir 7-8 ay olacak. Şu anlık rahatsız değilim görüşümden (6.5 miyop). Doktora görünün. Sorundan bahsedersiniz.