Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 15 Mart 2024
Aynı mantığı Google üretse daha iyi çalışır. Google'ın eli daha uzun o meta veri konusunda. Google'ın sollanması zor.
Nefs İlmi
Üstün
- Makaleler
- 81
Gemini şu an çok iyi yalnız. Öyle böyle değil.
Gemini 2.0 müthiş.
Google AI Studio'da exp-1206 modelini deneyin. Gittim ciddi ciddi terapi yaptırdım.
Neden derseniz, terapi rolü; bağlamsal düşünebilme, analitik düşünebilme, bellek, üslup, nitelikli cevabı test etmek için birebir.
ChatGPT, Claude (çöp olmuş, Sonnet böyle değildi kısmışlar bir şeylerini), Gemini, Grok arasından en iyisi Gemini exp-1206 modeli oldu.
Gemini 2.0 müthiş.
Google AI Studio'da exp-1206 modelini deneyin. Gittim ciddi ciddi terapi yaptırdım.
Neden derseniz, terapi rolü; bağlamsal düşünebilme, analitik düşünebilme, bellek, üslup, nitelikli cevabı test etmek için birebir.
ChatGPT, Claude (çöp olmuş, Sonnet böyle değildi kısmışlar bir şeylerini), Gemini, Grok arasından en iyisi Gemini exp-1206 modeli oldu.
Şu an imkansız ama geliştiğinde göreceğiz.
- Makaleler
- 4
Yapay zekalar halüsinasyon görmelerinden dolayı günlük işlerde üretkenliğimi düşürüyor. AI'a yaptırdığım tablolarda sürekli düzenlemek yapmak zorunda kalıyorum, tabloyu sıfırdan yapmam daha kısa sürüyor ve daha rahat oluyor. Daha zamana ihtiyacı var bence. Fiyat sorduğunuzda mesela uydurabiliyor.
Son düzenleyen: Moderatör:
The Semih
Uzman
- Makaleler
- 1
Google'ın yapay zeka yatırımları devam ediyor, data olarak çok daha kapsamlı olduğu için kısa sürece Google Search AI yaparak bastırmış olur ChatGPT'yi.Ben Gemini'den çok daha önde olduğunu düşünüyorum. GPT tarayıcı çıkması halinde de kullanırım herhalde.
Google Search çok kötü çalışıyor, yanılmıyorsam arama kalitesini kasıtlı olarak düşürmüşler. Aramak istediğimizi direkt ulaşmak yerine en popüler tıklanmaları gösteriyor. Rekabet olması bize yarar dostlar firmaların toparlanması için rekabet çok önemli.
YouTube'da umarım bir an önce arayüz geliştirmeleri yapar, çok hantal ve eksik birçok özellik var YouTube'da, zaten arayüzün %80 reklam olmuş.
Son düzenleyen: Moderatör:
Araştırma yapmak için çok iyidir.
Gelişmiş bir arama moturu için şimdilik Chat GPT güzel.Google'ın yapay zeka yatırımları devam ediyor, data olarak çok daha kapsamlı olduğu için kısa sürece Google Search AI yaparak bastırmış olur ChatGPT'yi.
Google Search çok kötü çalışıyor, yanılmıyorsam arama kalitesini kasıtlı olarak düşürmüşler. Aramak istediğimizi direkt ulaşmak yerine en popüler tıklanmaları gösteriyor. Rekabet olması bize yarar dostlar firmaların toparlanması için rekabet çok önemli.
YouTube'da umarım bir an önce arayüz geliştirmeleri yapar, çok hantal ve eksik birçok özellik var YouTube'da, zaten arayüzün %80 reklam olmuş.
Zor ama imkansız değil. Google yapay zeka işine tam eğilirse yine ortada en azından arama motoru olarak kimseyi bırakmaz.
Aynısını gemini ile de yapabilirler GPT güzel bir alternatif olabilir böyleys.Google'ın yapay zeka yatırımları devam ediyor, data olarak çok daha kapsamlı olduğu için kısa sürece Google Search AI yaparak bastırmış olur ChatGPT'yi.
Gemini şu an çok iyi yalnız. Öyle böyle değil.
Gemini 2.0 müthiş.
Google AI Studio'da EXP-1206 modelini deneyin. Gittim ciddi ciddi terapi yaptırdım.
ChatGPT, claude (çöp olmuş, sonnet böyle değildi kısmışlar bir şeylerini), Gemini, grok arasından en iyisi Gemini EXP-1206 modeli oldu.
Ben hala Gemini kullanırken GPT gibi karşımda insan var mış gibi gelmiyor. Konunun hortlamasının nedeni Google'da yaptığım aramada buldum.
Son düzenleme:
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
Elektronik Seçili Lenovo laptoplarda %5 indirim kampanyası
- Fırsat Ekibi
-
-