GPT Search etkisini arttırarak Google'ı geçebilir mi?

• Sollar

Oy: 5 17,9%
  • Google bir şeyler yapar

Oy: 23 82,1%

• Oy verenlerin toplamı
    28

5707

Başarılı
Makaleler
4
Ben Gemini'den çok daha önde olduğunu düşünüyorum. GPT tarayıcı çıkması halinde de kullanırım herhalde.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gemini şu an çok iyi yalnız. Öyle böyle değil.
Gemini 2.0 müthiş.
Google AI Studio'da exp-1206 modelini deneyin. Gittim ciddi ciddi terapi yaptırdım.
Neden derseniz, terapi rolü; bağlamsal düşünebilme, analitik düşünebilme, bellek, üslup, nitelikli cevabı test etmek için birebir.

ChatGPT, Claude (çöp olmuş, Sonnet böyle değildi kısmışlar bir şeylerini), Gemini, Grok arasından en iyisi Gemini exp-1206 modeli oldu.

Yapay zekalar halüsinasyon görmelerinden dolayı günlük işlerde üretkenliğimi düşürüyor. AI'a yaptırdığım tablolarda sürekli düzenlemek yapmak zorunda kalıyorum, tabloyu sıfırdan yapmam daha kısa sürüyor ve daha rahat oluyor. Daha zamana ihtiyacı var bence. Fiyat sorduğunuzda mesela uydurabiliyor.

Ben Gemini'den çok daha önde olduğunu düşünüyorum. GPT tarayıcı çıkması halinde de kullanırım herhalde.
Google'ın yapay zeka yatırımları devam ediyor, data olarak çok daha kapsamlı olduğu için kısa sürece Google Search AI yaparak bastırmış olur ChatGPT'yi.

Google Search çok kötü çalışıyor, yanılmıyorsam arama kalitesini kasıtlı olarak düşürmüşler. Aramak istediğimizi direkt ulaşmak yerine en popüler tıklanmaları gösteriyor. Rekabet olması bize yarar dostlar firmaların toparlanması için rekabet çok önemli.

YouTube'da umarım bir an önce arayüz geliştirmeleri yapar, çok hantal ve eksik birçok özellik var YouTube'da, zaten arayüzün %80 reklam olmuş.

Araştırma yapmak için çok iyidir.

Google'ın yapay zeka yatırımları devam ediyor, data olarak çok daha kapsamlı olduğu için kısa sürece Google Search AI yaparak bastırmış olur ChatGPT'yi.

Google Search çok kötü çalışıyor, yanılmıyorsam arama kalitesini kasıtlı olarak düşürmüşler. Aramak istediğimizi direkt ulaşmak yerine en popüler tıklanmaları gösteriyor. Rekabet olması bize yarar dostlar firmaların toparlanması için rekabet çok önemli.

YouTube'da umarım bir an önce arayüz geliştirmeleri yapar, çok hantal ve eksik birçok özellik var YouTube'da, zaten arayüzün %80 reklam olmuş.
Gelişmiş bir arama moturu için şimdilik Chat GPT güzel.

Alır ve alacak. Çünkü belirleyici insan ve insan da ihtiyacını aramakta. Öğreti bu, istenen bu.

Aynısını gemini ile de yapabilirler GPT güzel bir alternatif olabilir böyleys.

Gemini şu an çok iyi yalnız. Öyle böyle değil.
Gemini 2.0 müthiş.
Google AI Studio'da EXP-1206 modelini deneyin. Gittim ciddi ciddi terapi yaptırdım.
Neden derseniz, terapi rolü; bağlamsal düşünebilme, analitik düşünebilme, bellek, üslup, nitelikli cevabı test etmek için birebir.

ChatGPT, claude (çöp olmuş, sonnet böyle değildi kısmışlar bir şeylerini), Gemini, grok arasından en iyisi Gemini EXP-1206 modeli oldu.

Ben hala Gemini kullanırken GPT gibi karşımda insan var mış gibi gelmiyor. Konunun hortlamasının nedeni Google'da yaptığım aramada buldum.

Son düzenleme: