Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 15 Aralık 2023
- Makaleler
- 50
Diploma aramayacakları kadar gözde birisi olursan okumana gerek yok, aksi takdirde herkesin başvuru yaptığı ve işsiz olduğu ortamda üniversite mezunu olmamak sırıtıyor.
noby
Uzman
Grafik tasarım için artık en önemli şey portfolyo ve referans. Görsel iletişim tasarımı bölümünü 1 ay okudum sonra bıraktım. Photoshop öğretiyorlar ama aşırı başlangıç seviyesinde.
Eğer grafik tasarıma hevesliysen aşağıdaki eğitimi önerebilirim. Benim için çok yararlıydı ve bayağı geliştirebildim kendimi bunun sayesinde.
Eğer grafik tasarıma hevesliysen aşağıdaki eğitimi önerebilirim. Benim için çok yararlıydı ve bayağı geliştirebildim kendimi bunun sayesinde.
Grafik tasarım için artık en önemli şey portfolyo ve referans. Görsel iletişim tasarımı bölümünü 1 ay okudum sonra bıraktım. Photoshop öğretiyorlar ama aşırı başlangıç seviyesinde.
Bizim okul puanı düşük bir meslek lisesi olmasına rağmen eğitimi çok iyi hem dediğim gibi evde kendimde çalışıyorum attığınız linke de bir bakarım sağ olun.
Grafik tasarımı için network önemli. Üniversite network sağlar. Ama grafik tasarımı için üniversite şart değil. Başka bir bölüm okuyup aynı zamanda grafik tasarımı alanında kendini geliştirmek daha mantıklı.
Network ne demek hocam?
Syntax
Üstün
Kariyeriniz için insanlarla ilişki kurmak gibi bir şey. Tam olarak anlatamadım. Araştırırsanız eğer kafanızda daha iyi oturur.
Kesin görüşüm okumamanız, aileniz yeter ki bir üniversite oku kafasındaysa okuyabilirsiniz elbette. Çok fazla tasarım ile uğraşan arkadaşlarım var bunların çoğu büyük şirketlerde çalışıyor ve 10 arkadaşımdan 9'u liseden sonra okulu bırakan insanlar. Üninin sana katacağı çok az şey olduğunu düşünüyorum bu yüzden en kısa sürede eğitimler izleyerek portfolyonu deli gibi güçlendirmen senin için çok daha iyi olacaktır. Portfolyon için başlangıçta ünlü markalara fanmade örnek tasarımlar yaparak hem kendini geliştir hem portfolyonu güçlendir. Birden fazla program seni binlerce insanın önüne atar fakat başlangıçta bir programın her şeyine hakim olup ardından diğer programı öğrenmeye geçin.