Başlıkta da belirttiğim gibi alınmaya değer midir?
- RTX 3060
- 16 GB RAM
- R5 5600
Son düzenleyen: Moderatör:
Grayzone'a para vermektense abı'yı beklemek daha mantıklı. Tabii keyiniz var ise beklemeye de gerek yok.
Genel anlamda birçok kullanıcı tarafından negatif yorum, inceleme alan bir oyun oldu grayzone.
Oyunu 4 saat oynadım alınmaz. Normalde gerçekten geleceği olan bir oyun ama Şu an çok eksik var ve asla alınacak durumda değil. RTX 3060 ile anca minimum ayarlarda rahat oynayabilirsiniz. Oyunun optimizasyonu berbat ve damage sistemi aşırı kötü geldi bana. Animasyonlar ve grafikler süper.Başlıkta da belirttiğim gibi alınmaya değer midir?
- RTX 3060
- 16 GB RAM
- R5 5600
Arena Breakout Infinite ile karşılaştırılamaz, Gray Zone Şu an kötü olsa bile o dediğiniz oyundan çok daha iyi bir oyun. Oynamadan veya hiç incelemeden gereksiz yorumlarınızı kendinize saklayın.Arena Breakout Infinite.
Ben key kazandım ve deneyimleme şansım oldu.
Mobil uyarlaması bir oyuna göre çok daha iyi.
Grayzone'a göre ise kat kat iyi.
İncelemeler gayet olumlu, tabii ki eksikler mevcut fakat kıyaslama yapıldığı zaman Grayzone para kaybı benim fikrimce.
Oyunu 4 saat oynadım alınmaz. Normalde gerçekten geleceği olan bir oyun ama şu an çok eksik var ve asla alınacak durumda değil. RTX 3060 ile anca minimum ayarlarda rahat oynayabilirsiniz. Oyunun optimizasyonu berbat ve damage sistemi aşırı kötü geldi bana. Animasyonlar ve grafikler süper.
Arena breakout ınfinite ile karşılaştırılamaz, gray zone şu an kötü olsa bile o dediğiniz oyundan çok daha iyi bir oyun. Oynamadan veya hiç incelemeden gereksiz yorumlarınızı kendinize saklayın.
Oynadım ki yorumlarımı paylaşıyorum.Oyunu 4 saat oynadım alınmaz. Normalde gerçekten geleceği olan bir oyun ama Şu an çok eksik var ve asla alınacak durumda değil. RTX 3060 ile anca minimum ayarlarda rahat oynayabilirsiniz. Oyunun optimizasyonu berbat ve damage sistemi aşırı kötü geldi bana. Animasyonlar ve grafikler süper.
Arena Breakout Infinite ile karşılaştırılamaz, Gray Zone Şu an kötü olsa bile o dediğiniz oyundan çok daha iyi bir oyun. Oynamadan veya hiç incelemeden gereksiz yorumlarınızı kendinize saklayın.
Aferin o zaman, ne diyeyim? Bir kere burada EFT’nin sözü bile geçmedi, esinlendiği oyun diyorsunuz. Arena Breakout gibi dandik, ne idiği belli olmayan bir oyunu daha tam tamamlanmamış Gray Zone Warfare ile karşılaştırmak… Arena Breakout’u yapan şirket tamamiyle paragöz, oyun tamamen arcade ve gerçekçilik yok.Oynadım ki yorumlarımı paylaşıyorum.
'' Oyunu 4 saat oynadım alınmaz. Normalde gerçekten geleceği olan bir oyun ama şu an çok eksik var ve asla alınacak durumda değil.''
Bunu yazıp sonrasında böyle bir şey söylemeniz de ilginç. Yazık. Hangi oyun karşılaştırılır hangisi karşılaştırılmaz senden iyi biliyorum.
Bu iki oyunun da esinlenmiş olduğu oyunu dahi deneyimleyerek bu yorumu yazıyorum.