Tactical shooters tarzını seviyorsanız alınır ama daha çok Call of Duty serisi gibi oyunlara ilgiliyseniz beklentinizi karşılamaz. Oyun zor bu arada realistik tek bir atışla ölebilirsiniz.

GrayZone'a para vermektense ABI'yı beklemek daha mantıklı. Tabii keyiniz var ise beklemeye de gerek yok.
Genel anlamda birçok kullanıcı tarafından negatif yorum, inceleme alan bir oyun oldu GrayZone.

Arena Breakout Infinite.
Ben key kazandım ve deneyimleme şansım oldu.
Mobil uyarlaması bir oyuna göre çok daha iyi.
Grayzone'a göre ise kat kat iyi.
İncelemeler gayet olumlu, tabii ki eksikler mevcut fakat kıyaslama yapıldığı zaman Grayzone para kaybı benim fikrimce.

Başlıkta da belirttiğim gibi alınmaya değer midir?
  • RTX 3060
  • 16 GB RAM
  • R5 5600
Oyunu 4 saat oynadım alınmaz. Normalde gerçekten geleceği olan bir oyun ama Şu an çok eksik var ve asla alınacak durumda değil. RTX 3060 ile anca minimum ayarlarda rahat oynayabilirsiniz. Oyunun optimizasyonu berbat ve damage sistemi aşırı kötü geldi bana. Animasyonlar ve grafikler süper.

Arena Breakout Infinite.
Ben key kazandım ve deneyimleme şansım oldu.
Mobil uyarlaması bir oyuna göre çok daha iyi.
Grayzone'a göre ise kat kat iyi.
İncelemeler gayet olumlu, tabii ki eksikler mevcut fakat kıyaslama yapıldığı zaman Grayzone para kaybı benim fikrimce.
Arena Breakout Infinite ile karşılaştırılamaz, Gray Zone Şu an kötü olsa bile o dediğiniz oyundan çok daha iyi bir oyun. Oynamadan veya hiç incelemeden gereksiz yorumlarınızı kendinize saklayın.

Oyunu 4 saat oynadım alınmaz. Normalde gerçekten geleceği olan bir oyun ama şu an çok eksik var ve asla alınacak durumda değil. RTX 3060 ile anca minimum ayarlarda rahat oynayabilirsiniz. Oyunun optimizasyonu berbat ve damage sistemi aşırı kötü geldi bana. Animasyonlar ve grafikler süper.

Arena breakout ınfinite ile karşılaştırılamaz, gray zone şu an kötü olsa bile o dediğiniz oyundan çok daha iyi bir oyun. Oynamadan veya hiç incelemeden gereksiz yorumlarınızı kendinize saklayın.

Hocam gelecek vadeden bir oyunsa alabilirim ya. Şu anlık oynamasam bile kütüphanemde kalsın.

Oyunu 4 saat oynadım alınmaz. Normalde gerçekten geleceği olan bir oyun ama Şu an çok eksik var ve asla alınacak durumda değil. RTX 3060 ile anca minimum ayarlarda rahat oynayabilirsiniz. Oyunun optimizasyonu berbat ve damage sistemi aşırı kötü geldi bana. Animasyonlar ve grafikler süper.

Arena Breakout Infinite ile karşılaştırılamaz, Gray Zone Şu an kötü olsa bile o dediğiniz oyundan çok daha iyi bir oyun. Oynamadan veya hiç incelemeden gereksiz yorumlarınızı kendinize saklayın.
Oynadım ki yorumlarımı paylaşıyorum.
'' Oyunu 4 saat oynadım alınmaz. Normalde gerçekten geleceği olan bir oyun ama şu an çok eksik var ve asla alınacak durumda değil.''
Bunu yazıp sonrasında böyle bir şey söylemeniz de ilginç. Yazık. Hangi oyun karşılaştırılır hangisi karşılaştırılmaz senden iyi biliyorum.
Bu iki oyunun da esinlenmiş olduğu oyunu dahi deneyimleyerek bu yorumu yazıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oynadım ki yorumlarımı paylaşıyorum.
'' Oyunu 4 saat oynadım alınmaz. Normalde gerçekten geleceği olan bir oyun ama şu an çok eksik var ve asla alınacak durumda değil.''
Bunu yazıp sonrasında böyle bir şey söylemeniz de ilginç. Yazık. Hangi oyun karşılaştırılır hangisi karşılaştırılmaz senden iyi biliyorum.
Bu iki oyunun da esinlenmiş olduğu oyunu dahi deneyimleyerek bu yorumu yazıyorum.
Aferin o zaman, ne diyeyim? Bir kere burada EFT’nin sözü bile geçmedi, esinlendiği oyun diyorsunuz. Arena Breakout gibi dandik, ne idiği belli olmayan bir oyunu daha tam tamamlanmamış Gray Zone Warfare ile karşılaştırmak… Arena Breakout’u yapan şirket tamamiyle paragöz, oyun tamamen arcade ve gerçekçilik yok.

Yani tam olarak amacınızı anlayamadım.
Yine de şu şekilde açıklayayım belki anlarsınız ki sanmıyorum.

Oyunu oynadım. Beğenmedim çünkü şu an için çok çiğ bir halde oyun. Fiyatını hak ettiğini düşünmüyorum ve bunu diğer oyuncular tarafından yapılmış incelemeler ile destekliyorum.

Gray Zone Warfare'in esinlenmiş olduğu oyun ne?
Escape From Tarkov.
Buna güncel tarih ile muadil gösterilebilecek oyun ne?
Arena Breakout.

Oyun nasıl?
Oyunu oynadım. Beğendim en azından oynanılabilir bir oyun. Mobil bir uyarlama olduğunu söyledim zaten fakat buna rağmen iyi.
Bunu diğer oyuncular tarafından yapılmış incelemeler ile destekliyorum.

Arena Breakout'un esinlenmiş olduğu oyun ne?
Escape From Tarkov.
Yani bahsetmenize gerek yok.
Daha iyi anlayabilmek adına ben bu oyunu dahi tecrübe ediyorum.
Fanboy olabilirsiniz hiç sorun yok. Anlayışla karşılıyorum. Tartışma gibi bir niyetim de yok sadece konu sahibine fikirlerimi aktarıyorum.
Gereksiz yorumlarınızı kendinize saklayın.