Detaylar
Kim cevapladı?2007 Crysis gibi. Gayet iyi.
Ninja in Pyjama
Üstün
Oyun birçok açıdan eksik, tamamlanırsa ileride iyi bir oyun olabilir.
Animasyonlar gerçekten iyi tasarlanmış. Tarkov’a sıkı rakip ama çok eksiği var dediğiniz gibi. Silah sayısı az, yiyecek ve sağlık ekipmanlarının sayısı da arttırılmalı. Ayrıca kesinlikle optimizasyon gerekiyor. Oyunun yüksek grafikleri bundan çok daha iyi ama benim bilgisayar kaldırmıyorOyun birçok açıdan eksik, tamamlanırsa ileride iyi bir oyun olabilir.
- Makaleler
- 7
İyi hoş duruyor ancak gelişmesi lazım. Diğer türlü pek geleceği yok bence.
60K anlık oyuncudan bir anda 18K’ya düşmüştü, şu an daha beter. Gittikçe çakılıyor ama normalde düşük bir değer değil.İyi hoş duruyor ancak gelişmesi lazım yoksa pek geleceği yok bence.
BurakBirinci
Üstün
- Makaleler
- 15
Çok iyi duruyor oyun. Bu arada hocam size attığım videoyu hatırlıyorsunuzdur. O videoda çalılıklardan vs. geçerken FPS en dibe düşüyordu. Düzeltildi mi ya da yaşadınız mı?
Yaşadım. Özellikle çalılık ve ağaç dolu şehirlere girince FPS bir anda çakılıyor 6-7 FPS falan oluyor çıkana kadar. Bu arada oyunu düzgün oynayamadım. MSI afterburner ve Steam FPS sayacı üzerinde 50-70 FPS arası gösteriyor ama kesinlikle öyle olmadığına eminim. Arka planda 20 FPS falanÇok iyi duruyor oyun. Bu arada hocam size attığım videoyu hatırlıyorsunuzdur. O videoda çalılıklardan vs. geçerken FPS en dibe düşüyordu. Düzeltildi mi ya da yaşadınız mı?
BurakBirinci
Üstün
- Makaleler
- 15
Yaşadım. Özellikle çalılık ve ağaç dolu şehirlere girince FPS bir anda çakılıyor 6-7 FPS falan oluyor çıkana kadar. Bu arada oyunu düzgün oynayamadım. MSI afterburner ve Steam FPS sayacı üzerinde 50-70 FPS arası gösteriyor ama kesinlikle öyle olmadığına eminim. Arka planda 20 FPS falan
Bunun test sürecinde fark edilmemesi ya da göz ardı edilmesi çok garip.
Frame Generation, DLSS ve FSR gibi teknolojileri oyunlarında bulundurarak bunu bahane ediyorlar, FPS üzerine hiç uğraşmıyorlar. Zaten yapımcının ilk oyunu buymuş, öyle gözüküyor.Bunun test sürecinde fark edilmemesi ya da göz ardı edilmesi çok garip.