Yapay zeka denilen çılgınlığın önüne geçilmesi için bu tür olayların olması gerek. Bu olaylar yaşanmazsa insanlar hiçbir zaman yapay zekanın getirebileceği potansiyel kaosu idrak edemeyecekler. Büyüklerimiz ne demiş? Bir musibet bin nasihattan iyidir.

Avrupa tarafında olan kadınlar Reddit'te daha bile açık paylaşımlar içerisinde yer alıyor, bizim kadınlar da Grok fotoğrafına bikini ekleyecek diye yaygara koparıp Grok'u engelliyor.

Sadece yüzünüz ile herhangi bir amatör yapay zeka servisi dahi çıplak görüntülerinizi oluşturabiliyor. Üstelik meme veya popo sanki her kadında veya erkekte olmayan, kimsenin görmediği hatta bilmediği organlar.

21. yüzyılda meme görmekten kaçamazsınız, teşekkürler.

Son düzenleme:
Tüm twitter bunu yapıyor sanki sadece Türkiye timeline'de var.

Fark şu yapan neredeyse herkes anon hesap.

Birini soymak Photoshop ile basit bir şekilde de yapılabiliyor pek da ekstrem bir şey yok.

X platformundaki kadın fotoğraflarına gelen "Bu fotoğrafı soy" isteklerine karşılık veren Grok yine gündemde. Ve maalesef isteği de yerine getiriyor.

İşin diğer korkunç tarafı, Elon Musk bu konuyu ciddiye almıyor gibi. Kendisine yapıldı, kendisine yapılanı RT atıp eğlendi. Bu adamın Mark Zuckerberg'den bile kötü bir sosyal ağ yöneticisi olduğunu düşünüyorum.

Bu arada bir şey daha söylemek istiyorum. Elalemin karısının kızının fotoğraflarını soyunduranların bu yıl bir sabah aniden nefeslerinin kesilmesini ve toprağa gömülmelerini içtenlikle dilerim. 🙏 Böylece yeni yılda mikroplardan da kurtuluruz. Ne diyeyim.

Konu ile ilgili küfürlü X ana sayfam:

Azgın Türkiye milleti.

Üf Grok ne kadar sapık ya engelleyeyim. (O sırada 10 erkeğe nude göndermiştir)
Günahsız olup bu iğrenç tacize maruz kalanlar için de şakan var mı? Bu konuda yapılan komiklik rezilliğe benziyor da ondan merak ettim.

Birini soymak Photoshop ile basit bir şekilde de yapılabiliyor pek da ekstrem bir şey yok.
Herkes Photoshop kullanmayı bilmiyor. Özellikle IQ puanı düşük olan mide bulandırıcı sapıklar için bir tool hâline geliyor.

Bu tür çıplak yapan yapay zekalar çok sıkıntılı hele bizim ülkede bazı yapay zekalar çok gerçekçi yapiyor birini rezil etmek için biri yapsa %85 gerçek sanır özelliklede yaşı fazla olan kişiler.