gamingci90

Becerikli
50” hariç bütün Grundig TV'ler IPS paneldir. Özel bir seri olmadığı veya belirtilmediği sürece.

Ayrıca Arçelik grubunun ürettiği panellerin bilgisi mevcut değildir. Üzerinde çalıştığım için bu kadar net konuştum. Arçelik grubunun ürettiği panelleri tavsiye etmemekle birlikte bu fiyat bandında çok daha güzel TV'ler bulunmakta.

Hocam cevabınız için teşekkür ederim. Ben karar değiştirip bu TV yerine Grundig 55 GHQ 9500 modeli aldım. Sizce bu model nasıl? Yorum yapabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam cevabınız için teşekkür ederim. Ben karar değiştirip bu TV yerine Grundig 55 GHQ 9500 modeli aldım. Sizce bu model nasıl? Yorum yapabilir misiniz?

2023 model bir cihaz. Elektrik faturasını biraz üzüyor. Bu fiyat bandında ki bir TV'nin kumandasının akıllı olmasını dilerdim maalesef değil. Onun haricinde gayet güzel bir cihaz kullanım bakımından sizlere sıkıntı çıkarmaz. Yalnızca alt kısımda panel ve çita arası mesafe geniş TV'nin tozunu alırken sadece nemli bez kullanmaya özen gösterin.

65ghq9200 65" 165 ekran 4K UHD Google Smart QLED TV
Ben bu modelinden kullanıyorum hiç pişman değilim 2 ay evvel 23e almıştım 34.999 olmuş. Sesi, görüntüsü ve kanallar arası akışı gayet yeterli. Ben 23e 165 ve kristal panel aldığımdan F/P diyorum.