Detaylar
Kim cevapladı?Daffy Duck
Üstün
Aynı ekran kartını ben de kullanıyorum. Hiçbir fikrim yok ama driverleri güncel mi acaba?
Son düzenleyen: Moderatör:
GHG
Uzman
Aynı ekran kartını ben de kullanıyorum. Hiçbir fikrim yok ama driverleri güncel mi acaba?
Evet hepsi en yüksek sürümde.
Son düzenleyen: Moderatör:
Daffy Duck
Üstün
Aygıt yöneticisine girip görüntü bağdaştırıcıları kısmını ekran görüntüsü alıp atabilir misin?
GHG
Uzman
Aygıt yöneticisine girip görüntü bağdaştırıcıları kısmını ekran görüntüsü alıp atabilir misin?
Daffy Duck
Üstün
Burası değil. Sol alttan Windows simgesine sağ tıklayıp aygıt yöneticisini açacaksınız.
Sanırım laptop kullanıyorsun. Bir tanesi onboard (HD Graphics 3000) diğeri de harici grafik kartı (GT 630M).
GHG
Uzman
Evet.Burası değil. Sol alttan Windows simgesine sağ tıklayıp aygıt yöneticisini açacaksınız.
Sanırım laptop kullanıyorsun. Bir tanesi onboard (HD Graphics 3000) diğeri de harici grafik kartı (GT 630M).
Daffy Duck
Üstün
Grafik tercihi kısmını nasıl yapılacağını bende bilmiyorum maalesef.
GT630M üzerine sağ tıklayıp durumuna bir bakın. Birde BIOS ayarlarını varsayılan duruma getirip cihazı yeniden başlatın bakalım. Birde o ekran kartına en son sürüm kurmak mantıklı değil. Son sürüm olarak 391.95 olanı yükleyin:
Sürücü Ayrıntıları | NVIDIA
<dd~LanguageName> <dd~Name> indirin (<dd~OSName> sistemleri için). Çıkış tarihi: <dd~ReleaseDateTime>
www.nvidia.com.tr
GHG
Uzman
GT630M üzerine sağ tıklayıp durumuna bir bakın. Bir de BIOS ayarlarını varsayılan duruma getirip cihazı yeniden başlatın bakalım. Bir de o ekran kartına en son sürüm kurmak mantıklı değil. Son sürüm olarak 391.95 olanı yükleyin:
![]()
Sürücü Ayrıntıları | NVIDIA
<dd~LanguageName> <dd~Name> indirin (<dd~OSName> sistemleri için). Çıkış tarihi: <dd~ReleaseDateTime>www.nvidia.com.tr
Hocam attığınız driveri zaten kullanıyorum BIOS'u sıfırladım ancak hiçbir şey değişmedi.
Yeni konular
-
-
-
-
-
İzale-i şuyu davası ne kadar sürer ve aşamaları nedir?
- dvsvroowvwc18347
-
-