Loutermilch 95
Bilgin
Geçen hafta bitirdim, hayatımın en kötü oyunlarından biriydi. O kahveci görevinde sinirden ağlayacak hale gelmiştim, elim ayağım sesim titremişti.
GTA 3 çokta iyi bir temel değil bence. Ana mekanikler fena sığ çünkü. Ateş etmesi falan hiç keyifli değil. Çıktığı yıl için bile kötü. 3, Vice City ve San Andreas.Bence Vice City, GTA 3’ün doğrudan evrimleşmiş hali gibi. GTA 3’te kurulan 3D açık dünya, görev ve şehir yapısını alıp daha renkli bir atmosfer, daha iyi hikaye ve daha fazla içerikle geliştirdi. Ama asıl devrim San Andreas’ta geldi. Üç şehir, kırsal bölgeler, karakter geliştirme, araç modifiye etme, yüzme, bisiklet gibi bir sürü yeni sistem eklenince oyun artık sadece GTA 3’ün geliştirilmiş hali olmaktan çıktı. GTA 3 temel, Vice City evrim, San Andreas ise devrim bence.
Ateş etmekten bahsediyorum tabii.
Bence Vice City, GTA 3'ün doğrudan evrimleşmiş hali gibi. GTA 3'te kurulan 3D açık dünya, görev ve şehir yapısını alıp daha renkli bir atmosfer, daha iyi hikaye ve daha fazla içerikle geliştirdi. Ama asıl devrim San Andreas'ta geldi. Üç şehir, kırsal bölgeler, karakter geliştirme, araç modifiye etme, yüzme, bisiklet gibi bir sürü yeni sistem eklenince oyun artık sadece GTA 3'ün geliştirilmiş hali olmaktan çıktı. GTA 3 temel, Vice City evrim, San Andreas ise devrim bence.