Detaylar
Kim cevapladı?Uyuyan Sincap
Üstün
Antivirüsler dandik. Virüs değil.
Linki kopyalayıp buraya yapıştırın.GTA 3 Türkçe dublaj indirdim ve Kaspersky ile tarattığımda temiz çıktı ama VirusTotal'de tarattığımda bazıları trojan gösteriyor virüs var mıdır?
Satın alın falan demeyin Türkçe dublajlı oynamak istiyorum ki satışı yok Definitive hariç.
Eki Görüntüle 80255
cerrahpaşalı
Uzman
- Makaleler
- 3
Değiller. Bkav Pro Recep abinin dediği gibi site yapmayı bilmeyen bir anti-virüstür. False-positive.GTA 3 Türkçe dublaj indirdim ve Kaspersky ile tarattığımda temiz çıktı ama VirusTotal'de tarattığımda bazıları trojan gösteriyor virüs var mıdır?
Satın alın falan demeyin Türkçe dublajlı oynamak istiyorum ki satışı yok Definitive hariç.
Eki Görüntüle 80255
Bariz false-positive. Yani yanlış pozitif. Virüs yok bunda.GTA 3 Türkçe dublaj indirdim ve Kaspersky ile tarattığımda temiz çıktı ama VirusTotal'de tarattığımda bazıları trojan gösteriyor virüs var mıdır?
Eki Görüntüle 80255
- Makaleler
- 19
Dosya en son 2 ay önce reanalyze yapılmış. Bu yüzden direkt F/P demeniz yanlış olur. Konu sahibi, acaba linki bize verebilir misiniz?GTA 3 Türkçe dublaj indirdim ve Kaspersky ile tarattığımda temiz çıktı ama VirusTotal'de tarattığımda bazıları trojan gösteriyor virüs var mıdır?
Eki Görüntüle 80255
Not: Dosyayı buldum ve reanalyze yaptım, sonuç F/P.