Makaleler
1
Yer
İzmir
Dostlar selam. GTA 5 Enhanced'ta "ERR_GFX_STATE" hatasi alip duruyorum. Bir sure oynuyorum ve oyun cokup bu hatayi veriyor. DDU ile suruculeri silip yukledim. Son surumde de hata var eski surumlerin birinde de. Nasil cozebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostlar selam. GTA 5 Enhanced'da "ERR_GFX_STATE" hatasi alip duruyorum. Bir sure oynuyorum ve oyun cokup bu hatayi veriyor. DDU ile suruculeri silip yukledim. Son surumde de hata var eski surumlerin birinde de. Nasil cozebilirim?
Ekran kartınız ne? AMD Frame Generation açık mı?

Belki bu yardımcı olur.

Belki bu yardımcı olur.

Arkadaş GPU’sunu yazmamış ama eski konularında RTX 4070 kullanıcısı olduğunu belirtmiş. Nvidia tarafında Frame Generation (FG) sorun yaratacağını sanmıyorum. Ben RTX 3060 12 GB’da AMD FG açınca sorun oluyor ve sorun hâlâ devam var; sadece son güncellemelerle birlikte çökme süresi uzadı. Aynı sorun Cyberpunk 2077’de de oluyor. AMD FG açıldıktan sonra belirli bir süre oyun çöküyor. Benim tarafımda çözüm bulamadım, ama arkadaşta başka bir sebepten olabilir. Nvidia FG tarafında bu sorunu yaşayan görmedim.

1769888892445.webp

Arkadaş GPU’sunu yazmamış ama eski konularında RTX 4070 kullanıcısı olduğunu belirtmiş. Nvidia tarafında Frame Generation (FG) sorun yaratacağını sanmıyorum. Ben RTX 3060 12 GB’da AMD FG açınca sorun oluyor ve sorun hâlâ devam var; sadece son güncellemelerle birlikte çökme süresi uzadı. Aynı sorun Cyberpunk 2077’de de oluyor. AMD FG açıldıktan sonra belirli bir süre oyun çöküyor. Benim tarafımda çözüm bulamadım, ama arkadaşta başka bir sebepten olabilir. Nvidia FG tarafında bu sorunu yaşayan görmedim.

Eki Görüntüle 223340
Dediğim gibi hocam bir arkadaşım buradan çözmüştü sorunu. Artık unuttum nasıl yapıldığını açıkçası.

V-Sync açarak sorunu çözebilirsiniz ya da FPS 100'e sabitleyin.
Deneyeyim hocam.

Belki bu yardımcı olur.

Bunuda deneyeyim hocam. Tessekkurler. Bildirecegim denedikten sonra.