III. Osman
Yetkin
Haklısın.Gördük kanka Steam harbi Türk dostu.USD'ye geçmek için o gün ki yapılacak indirimi bile es geçtiler.
![]()
Son düzenleme:
Haklısın.Gördük kanka Steam harbi Türk dostu.USD'ye geçmek için o gün ki yapılacak indirimi bile es geçtiler.
![]()
Gta 5 oynamak istiyor benim keyfim belki. 6 nin çıkmasına daha çok var saçma bir öneri.9 dolar ediyor GTA 6'ya indirim olarak kullan bu 9 doları daha iyi. 70 dolardan çıkar büyük ihtimalle zaten.
GTA 5 almayan kaldı mı? Her yerde Epic hesabı da satıyorlar çok ucuza. Şu an hala GTA 5'e para veren varsa ne diyimGta 5 oynamak istiyor benim keyfim belki. 6 nin çıkmasına daha çok var saçma bir öneri.
Almayan olabilir. Ben Epic Games'i sevmem bedava dağıttığı dönemden sonra Steam üzerinden almıştım tercih meselesi.GTA 5 almayan kaldı mı? Her yerde Epic hesabı da satıyorlar çok ucuza. Şu an hala GTA 5'e para veren varsa ne diyim.
Ben almadım ve yeni pc alınca evet para vereceğimGTA 5 almayan kaldı mı? Her yerde Epic hesabı da satıyorlar çok ucuza. Şu an hala GTA 5'e para veren varsa ne diyim.
Almayan olabilir. Ben Epic Games'i sevmem bedava dağıttığı dönemden sonra Steam üzerinden almıştım tercih
Şu insanların sanki herkesin popüler oyunları almış /bitirmiş/oynamış olduklarını düşünmeleri çok saçma benceGta 5 oynamak istiyor benim keyfim belki. 6 nin çıkmasına daha çok var saçma bir öneri.
Şimdi indirimin neyini savunuyorsun o zaman? Milyonlarca kopya alındı ücretsiz olduğu dönemde. Millet geçen yıl bile 20 TL'ye falan hesap satıyordu. 2024 yılında indirim diye GTA 5 paylaşılması bile saçma.Almayan olabilir. Ben Epic Games'i sevmem bedava dağıttığı dönemden sonra Steam üzerinden almıştım tercih meselesi.
Yahu indirime girmiş oyun adam almak isteyen olursa diye yazmış ne var bunda ? Hesap satan insanlar ayrı Epic'in oyunu resmi olarak indirime sokması farklı. 2024 Yılına geldi diye herkesin GTA 5 ' i oynamış bitirmiş olması gerekmiyor herkes tüm vaktini oyunlara harcamıyor. Sonradan ilgi duymaya başlamış olanlar vs. de var.Şimdi indirimin neyini savunuyorsun o zaman? Milyonlarca kopya alındı ücretsiz olduğu dönemde. Millet geçen yıl bile 20 TL'ye falan hesap satıyordu. 2024 yılında indirim diye GTA 5 paylaşılması bile saçma.