GTA 5 almayan kaldı mı? Her yerde Epic hesabı da satıyorlar çok ucuza. Şu an hala GTA 5'e para veren varsa ne diyim :D.
Ben almadım ve yeni pc alınca evet para vereceğim

Almayan olabilir. Ben Epic Games'i sevmem bedava dağıttığı dönemden sonra Steam üzerinden almıştım tercih
Gta 5 oynamak istiyor benim keyfim belki. 6 nin çıkmasına daha çok var saçma bir öneri.
Şu insanların sanki herkesin popüler oyunları almış /bitirmiş/oynamış olduklarını düşünmeleri çok saçma bence

Almayan olabilir. Ben Epic Games'i sevmem bedava dağıttığı dönemden sonra Steam üzerinden almıştım tercih meselesi.
Şimdi indirimin neyini savunuyorsun o zaman? Milyonlarca kopya alındı ücretsiz olduğu dönemde. Millet geçen yıl bile 20 TL'ye falan hesap satıyordu. 2024 yılında indirim diye GTA 5 paylaşılması bile saçma.

Şimdi indirimin neyini savunuyorsun o zaman? Milyonlarca kopya alındı ücretsiz olduğu dönemde. Millet geçen yıl bile 20 TL'ye falan hesap satıyordu. 2024 yılında indirim diye GTA 5 paylaşılması bile saçma.
Yahu indirime girmiş oyun adam almak isteyen olursa diye yazmış ne var bunda ? Hesap satan insanlar ayrı Epic'in oyunu resmi olarak indirime sokması farklı. 2024 Yılına geldi diye herkesin GTA 5 ' i oynamış bitirmiş olması gerekmiyor herkes tüm vaktini oyunlara harcamıyor. Sonradan ilgi duymaya başlamış olanlar vs. de var.